Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] LeagueSharp - najlepszy cheat do lol'a!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dziala rowniez na viscie gdyz plik kernel nie posiada funkcji remote thread ex :) przynajmnej 32 bity

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dziala rowniez na viscie gdyz plik kernel nie posiada funkcji remote thread ex :) przynajmnej 32 bity

Service Pack 2 podobno działa bo jest wspierany przez 4.5.1 frameworka.

Pegas ja nie mogę, weź im pomóż, spróbuj dojść do rozwiązania problemu a nie im dajesz gotowe paczki, nie karm tych cebul...

ODRADZAM TO GÓWNO 7.28mb do tego 27 wirusów... Żadna paczka nie miała tego, tutaj jest malware odradzam, nie wiadomo co nawrzucał do paczki! Nawet mój GData oryginalny coś woła, a na moich paczkach nic nie wołał :C Przykro mi Pegasku :c

zazdro bo dałem lepszą paczkę i umiem pomóc na więcej rzeczy niż ty? :/ kapa

Take it easy my friend

Opublikowano

Pegas ja nie mogę, weź im pomóż, spróbuj dojść do rozwiązania problemu a nie im dajesz gotowe paczki, nie karm tych cebul...

ODRADZAM TO GÓWNO 7.28mb do tego 27 wirusów... Żadna paczka nie miała tego, tutaj jest malware odradzam, nie wiadomo co nawrzucał do paczki! Nawet mój GData oryginalny coś woła, a na moich paczkach nic nie wołał :C Przykro mi Pegasku :c

nic nie jest wpakowane :). Btw chciałeś powiedzieć oryginalnego pirata gdata XDDDDDD. Nikt nie ma zażaleń tylko polish support xD. Jesteście żałośni :). Daleko mieszkasz? Możemy się spotkać i porozmawiać, ten sam rocznik ziomeczku ;)

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

nic nie jest wpakowane :). Btw chciałeś powiedzieć oryginalnego pirata gdata XDDDDDD. Nikt nie ma zażaleń tylko polish support xD. Jesteście żałośni :). Daleko mieszkasz? Możemy się spotkać i porozmawiać, ten sam rocznik ziomeczku ;)

'96 xD?

Opublikowano

Nieważne co sądzę o tym temacie, jedyny plik który może zostać wykryty jako wirus to Leaguesharp.core.dll, ponieważ został spakowany VMProtect'em.

W sumie największym oraz najlepszym dowodem na to że paczka nie może zawierać "prawdziwych" wirusów jest to, iż @1373230489-U611928.pngSKT T1 Pegas nie byłby zdolny do wpakowania wirusów w któryś z plików.. Co do wagi "paczki", spowodowana ona tym, iż do paczki @1373230489-U611928.pngSKT T1 Pegas dorzucił SVNCompiler'a.

@topic

Paczka zbędna, reszta informacji bardzo przydatna dla nowych użytkowników Leaguesharpa.

QUhIR7.png

Opublikowano

Kappa, mam oryginalnego, żaden cracked :c Nie jestem polish support, zmieniłem sygnę po hejtach :c PW pisałem, Mińsk Mazowiecki, najlepiej w jakąś sobotę :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Wierzyć antywirusom to chyba największa głupota na świecie. Jak się obawiasz wirusów to zainstaluj sobie program Sandboxie i w nim uruchamiaj binarki z internetu.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Witam kolego. Ja mam problem z jedną rzeczą w tym bocie. Otóż działa mi świetnie wszystko oprócz tego, że nie rysuje mi kółek "drawings" oraz nie zaznacza target selector .... Menu pod shiftem mi się otwiera normalnie i te opcje są powłączane ... Mam najnowszego bota z oficjalnej strony, u kolegi są kółka u mnie nie ma, lola przegrałem sobie od niego i to samo ... Nie wiem co zrobić, formata bym nie chciał robić, pozdrawiam.... Frameworka też robiłem repair

Opublikowano

Na tej paczce bugsplatuje, gdy podczas gry zminimalizuję się league of legends? :)

Zmień z FullScreena na Borderless/bez krawędzi.

Opublikowano

Wirus w paczce. :C

Wirus.

jest gdzies paczka z dzialajacym dravenm na marksmanie?

Co do wirusów czytajcie wyżej,

up@ jak ten nie działa, to raczej nie ma

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

The application was unable to start correctly (0xc000007b)  o co chodzi;O? mam zainstalowanego  net framework 4.5.1  i virtual c++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...