Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyspieszenie szkolenia załogi

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy włączone [x] Przyspieszone szkolenie załogi , przyspiesza także "nabijanie" atutów i umiejętności ?

test

Opublikowano

Tak, najmniej wyszkolony załogant dostaje 2krotność zdobytego doświadczenia, zdobytego doświadczenia które można wymienić na free exp.

Opublikowano

Wiem, że przy włączonym załoga zdobywa doświadczenie (więcej) ale mi chodzi o "perki" np. "sokole oko". Czy ten perk, kiedy załoga ma już ponad 100% (wszyscy), ma przyspieszony "rozwój"  przy właczonej opcji  [x] Przyspieszone szkolenie załogi ?

Inaczej. czy ta opcja włączona lub wyłaczona ma wpływ na procentowy wzrost atutów, perków.... ?

test

Opublikowano

Gdy załoga zdobywa doświadczenie rozwijają się jej wybrane umiejętności. Gdy wybierzesz szkolenie załogi to jeden z załogantów dostanie x2 doświadczenia. Tyle.

Opublikowano

Proste - jeśli jest włączone, przed bitwą zostaje wybrany najmniej wyszkolony załogant i po bitwie dostanie on podwójną ilość doświadczenia.

Opublikowano

wlaczona perki szkola sie szybciej

wylaczona perki szkola sie wolniej

czego tu nie rozumiesz?

No właśnie :D

Załoga ma już wyszkolenie na maxa. np. dowódca 105% , reszta np. po 116% (z wentylą i innymi) i więcej już nie osiągną.  To zaznaczenie [x] Przyspieszone szkolenie załogi , wpływa na procentowe przyspieszenie:  atuty, perki... :D

Myślałem, że nie ma to (wybranie tej opcji/zaznaczenie) wpływu na "rozwój" perków, atutów...

test

Opublikowano

To wpływa zarówno na główną kwalifikację, jak i na dalsze umiejętności. A w czołgach premium od 0.9.2.3 to będzie ogromny bonus, bo ten zwiększony exp...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...