Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zablokowane konto steam...

Jolej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki oto problem otóż:

Mam pewien problem mianowicie przez to, że byłem zaspany kliknąłem w jakiś głupi link do podrobionej strony steam
odrazu gdy tam byłem spostrzegłem się, że to podróbka jednak coś zaczęło się pobierać. Na szczęście zdążyłem anulować 
i dla własnego bezpieczeństwa chciałem zmienić hasło. No i dostałem takiego maila, http://scr.hu/139l/ud1rl i nie 
wiedząc za bardzo o co chodzi kliknąłem w ten link. Moje konto zostało zablokowane... Co moge teraz zrobić aby je odblokować?
Wygląda to tak http://scr.hu/139l/r0zmq Licze na szybką odpowiedź.

post-807725-0-43212500-1409949120_thumb.jpg

Opublikowano

Powiedz mi co widzisz niejasnego w zdaniu "Skontaktuj się z pomocą techniczną steam" ? Jak wół masz biało na czarnym napisane że masz się skontaktować z supportem w celu potwierdzenia że to jest na pewno twoje konto.

Nic innego jak napisać na support steam'a opisać problem i czekać aż ktoś Ci odpisze a resztę to się dowiesz w wiadomości. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Ja czekałem około tygodnia. Niby 48h powinni mieć na odpowiedź ale obojętnie ile byś nie czekał to na pewno szybciej niż 2038r. :D 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Jak ja pisałem do valve to błyskawicznie mi odpisywali, pisałem w sprawie odzyskania "shackowanego" konta :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...