Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy disstream urzywa nielegalnego oprogramowania?

RadekOdDisa7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko dzis odpalam strima norberta "dis" i co widze? gra katarina przykulo to moja uwage poniewaz jak wiadomo katarina to czempion ktory jest urzywany przy grze z programem bot of legend, zauwazylem ze dis bardzo szybko kastuje spele i zmienia targety czy myslicie ze moze on urzywac takiego oprogramowania? oczywiscie nie oskarzam norberta jednak wydaje mi sie to bardzo podejrzane, czekam na wasze opinie!!

xstl05.jpg

Opublikowano

boooże co Ty tak spamujesz na tym forum o tym całym Disie... Ogar...

A co do pytania... Wątpię, żeby streamer na wizji używał BoLa

jestem jego fanem jednak gdy zobaczylem ze gra katarina chcialem sie zapytac was czy uzywa hitow bo katarina to czempion hiterski dzieki za opinie

xstl05.jpg

Opublikowano

siemanko dzis odpalam strima norberta "dis" i co widze? gra katarina przykulo to moja uwage poniewaz jak wiadomo katarina to czempion ktory jest urzywany przy grze z programem bot of legend, zauwazylem ze dis bardzo szybko kastuje spele i zmienia targety czy myslicie ze moze on urzywac takiego oprogramowania? oczywiscie nie oskarzam norberta jednak wydaje mi sie to bardzo podejrzane, czekam na wasze opinie!!

radku przyznaje ci calkowita racje tez tak pomyslalem

przezylem szok muj autorytet oszukiwal przez cale zycie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...