Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AyumiMT2.com

Join

start  

106 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start w piątek o:

• 18
      84
    • 19
      8
    • 20
      17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałem sprawdzić IS, ale jest wyłączony.

Mam nadzieję, że nie ma 100% na potowy, 1000 ataku, 100% na ludzi, 1000 defa i 50000k HP.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Zobacz co napisał wyżej.. klient będzie jutro, forum najdalej pojutrze. 

Tyle to ja wiem, napisałem o której godzinie 

Jak wyglada sprawa z dropem kasy ulepszaczy? ceny zmianek? dodan? serwer bazuje na robieniu biologa po ulepy? Da rade zamienic mobki z nowych expowisk w razie lagow np na psy?

x

Opublikowano

szkoda mi takich ludzi jak Wy

nie macie reklam, a startujecie jutro o 18:00 i myslicie ze bedą tłumy ta?

to kur_wa źle myślicie bo na serwer wbije max 200 osob postoi tydzien i off 4 ever

nie potraficie sie zajmować serwerem wiec po jakiego chu_ja chcecie mieć serwer?

oszukujecie ludzi i tyle w temacie, nara.

NIE POLECAM -- SYFEK NIE SERWER.

Opublikowano

1. Przed dowiedzeniem się kiedy start:

Serwer fajny, grałem na pierwszej odsłonie.

1. Bronie PvP robimy z boni 65lv (nie mają one UM ani ŚR) ?

2. Zamiast kd +5 i +6 lepiej zrobić tak
np. kd woja+5 (silny przeciw wojownikom +20% )
kd woja+6 (silny przeciw wojownikom +30% )
i usunąć kd+6 ,a w +5 dać np. +25% na woja
i tak z wszystkimi kd

2. Po Dowiedzeniu się kiedy start.

szkoda mi takich ludzi jak Wy

nie macie reklam, a startujecie jutro o 18:00 i myslicie ze bedą tłumy ta?

to kur_wa źle myślicie bo na serwer wbije max 200 osob postoi tydzien i off 4 ever

nie potraficie sie zajmować serwerem wiec po jakiego chu_ja chcecie mieć serwer?

oszukujecie ludzi i tyle w temacie, nara.

NIE POLECAM -- SYFEK NIE SERWER.

Ci nasi dzisiejsi gracze..

Topic@ Nie polecam serwera, ten join mi smierdzi, sie dowiem co to za typ bo to zwykly noname ale na pewno mial na koncie inne nicki.

I czuje tu palce aska.

Nie polecam serwera.

Po 2. Start w niedziele to kpina :D to juz lepiej dzis 22-24 wystartowac ludzie nocki wala a jutro szykowanie przed sql. Jaja sobie robicie ze startujecie jutro ale good luck.

Czekamy na :

CtV.png

Nestium | Nick: SwerdenSG | Królestwo: Jinno | Gildia: SG | Poziom: 1+ |

Opublikowano

Topic@ Nie polecam serwera, ten join mi smierdzi, sie dowiem co to za typ bo to zwykly noname ale na pewno mial na koncie inne nicki.

I czuje tu palce aska.

Nie polecam serwera.

Po 2. Start w niedziele to kpina :D to juz lepiej dzis 22-24 wystartowac ludzie nocki wala a jutro szykowanie przed sql. Jaja sobie robicie ze startujecie jutro ale good luck.

Podsumowałeś moje wypowiedzi i fajnie :)

ale nie rozumiem Twojej euforii smutku :D

Administracja startuje jutro o godzinie 18:00 bez żadnych reklam więc 99% że serwer niewypał prawda?

Nie opłaca się nawet sciągać clienta bo administracja to nieogary

Opublikowano

Pliki może i fajne ale administrator oleje serwa jak wszystkie inne będzie wolał grać w WoWa czy w co tam gra..

Ps. Uważasz się za takiego 'dobrego' technika a musisz odkupywać pliki? no widać, że duże doświadczenie masz ^^

Opublikowano

Pliki Zostały Odkupione i Odbugowane i zostala im zapewniona duza stabilnosc.

tu sie wkradła literówka, zamiast "odbugowane" powinno być "zbugowane"

Opublikowano

Nie żeby coś ale kto normalny kupuje czyjeś pliki przecież to logiczne że autor plików pewnie zrobił gdzieś dziurę/lukę żeby w razie czego rozwalić serwer (było to przerabiane kilka razy na "kolejnych edycjach" gotowców). btw nawet wam nazwy się nie chciało zmieniać (+ kolejny raz jest arachne w logu :P).

@ Gdzie dropi truta?

DR5ChPt.png

Opublikowano

Nie żeby coś ale kto normalny kupuje czyjeś pliki przecież to logiczne że autor plików pewnie zrobił gdzieś dziurę/lukę żeby w razie czego rozwalić serwer (było to przerabiane kilka razy na "kolejnych edycjach" gotowców). btw nawet wam nazwy się nie chciało zmieniać (+ kolejny raz jest arachne w logu :P).

@ Gdzie dropi truta?

W sumie masz rację.. czyli nie warto wbijać. :D 

Będzie jakaś reklama u YT'berów, czy nie bardzo?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

@ Gdzie dropi truta?

Akurat Adiego znam trochę czasu pliki były sprawdzane przez niego i żadnych dziur nie ma.

tu sie wkradła literówka, zamiast "odbugowane" powinno być "zbugowane"

Twoja Wypowiedz nic nie wnosi.

tak samo mogę napisać że masz literówkę w nicku. zamiast Gieniek. powinno być ZjebGenetyczny.

1761427.jpeg

Opublikowano

Siema Asek :v Widzę, że znowu zmieniłeś nick :D

I czuje tu palce aska.

Nie polecam serwera.

bystry jesteś ja po 1/4 prezki zobaczylem ze to on.

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

Join to nie asek beka grana.. Join to Adi który miał serwer Draconis.pl , Tayen i jakieś tam inne.

Opublikowano

Jakieś małe zainteresowanie serwem wrzućcie o na publikacje !!!! i można klienta sciagac ze stroony?

Opublikowano

Jakieś małe zainteresowanie serwem wrzućcie o na publikacje !!!! i można klienta sciagac ze stroony?

A kto normalny startuje w niedziele? Adi myśli, że jak odkupi pliki i postawi serwer to hajs sam będzie wpadał, a on będzie miał wyjebke. :D ( tak było na jego większości serwerów ) Także nie polecam, nie warto nawet wbijać.

200 graczy jak zagra, to WoW!

aw: kiedy reklama? czy szkoda $ :/

Opublikowano

Co do serwera na pewno ma dużą przyszłość co z nią administrator zrobi to już nie wiadomo :) Ale warty polecenia ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Proponuje dodac max bony

To jest medium, a po 2 nawet nie wiadomo czy wystartuje -.-

Forum nie ma, klient nie wiadomo czy dobry, także.. 0 info. 

Opublikowano

Miałam podjąć współpracę z tym serwerem, a konkretnie z administratorem Join. Sam do mnie się zgłosił. Pierwszego dnia było wszystko pięknie, zrobiłam iconkę do clienta po czym, dostałam odpowiedź, że następnego dnia zobaczę jak to wygląda w kliencie. Od tego czasu administrator przestał mi odpisywać mimo iż był na Gadu, bo innym odpisywał. Nie polecam, Join leci Sobie w kulki. Chyba mu nie zależy na opinii środowiska.

Odradzam gry!

Dla niedowiarków:

998301410079371496994.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...