Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe konto

Norbertpl22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam w wota gram no sporo czasu i mam pytanie do bardziej doswiadczonych graczy. Aktualnie gram na tym koncie (Norbertpl) i chcialbym was sie spytac czy oplacalo by mi sie robic nowe konto bo teraz ogarniam a wczesniej gdy grallem na poczatku to strasznie lamilem. Na wydawanie kasy jestem juz przygotowany. Wiec moglbym sobie prem tankami szybko dorobic

Opublikowano

Po 1 nie robi się nowego konta, tylko resetuje stare za golda.

Po 2 to nie ma najmniejszego sensu, chyba że jesteś absolutnym prosem i chcesz nabić fioletowe staty aby dołączyć do najlepszych klanów.

Tobie niewiele różni się ostatnie WN8 od ogólnego, więc absolutne nie. Staty wogóle ci nie podskoczą, a całkiem możliwe że nawet spadną.

Opublikowano

Jak dla mnie nie ma sensu. Masz dopiero 8k bitew i jesteś zielony na XVM'ie. Graj dużo czołgami, gdzie łatwo nabić WN8 np. 13 90 czy Xt.

Opublikowano

Teraz masz gorsze staty niż wcześniej. Staty masz słabe ale nie są tragiczne... da się przeżyć.

Gdybyś miał z ostatnich 1000 bitew 2,5k+ to wtedy by był sens to zrobić

Opublikowano

Niech nie nabija WN8 tylko nauczy się lepiej grać... nabijanie WN'u nic mu nie da, a nauka gry bardzo dużo.

Opublikowano

Cześć wam w wota gram no sporo czasu i mam pytanie do bardziej doswiadczonych graczy. Aktualnie gram na tym koncie (Norbertpl) i chcialbym was sie spytac czy oplacalo by mi sie robic nowe konto bo teraz ogarniam a wczesniej gdy grallem na poczatku to strasznie lamilem. Na wydawanie kasy jestem juz przygotowany. Wiec moglbym sobie prem tankami szybko dorobic

Nie ma sensu, szybko odrobisz staty, a założysz nowe konto i dalej zielony będziesz.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Nie ma sensu, masz dobre staty, a nie grasz na poziomie jakiś ultra hiper super. Zostań na tym koncie.

Opublikowano

Jak dawno grałeś to miałeś te same staty jak ogólne, więc raczej nic się nie zmieni. Naucz się lepiej grać i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...