Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asharm2.pl Start Sobota 18:00 [Dedyk] [Hard]

NobekBobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm.. z tej prezentacji (chyba że źle zrozumiałem) Dopiero skrzynki z Metina Zazdrości (35lvl) wyleci skrzynka z sześcioma KU jest to 100%?

A co z metinami 1-30?

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm.. z tej prezentacji (chyba że źle zrozumiałem) Dopiero skrzynki z Metina Zazdrości (35lvl) wyleci skrzynka z sześcioma KU jest to 100%?

A co z metinami 1-30?

Też dropią tylko że w mniejszej ilości!

Opublikowano

A moze zamiast gadac zle na temat serwera jesli wam sie podoba to zgarnijcie znajomych i wbijcie to serwer ruszy , przez takie zachowanie nikt nie wchodzi potem na te serwery .

Każdy jest specjalistą do pierwszej pomyłki. Święte słowa.

Opublikowano

Nie warto pewnie 100% pod IS do tego hard ...

Ta i śmieszna rzecz.... na orkach dropisz pieczęcie z wierzchowcami na aż 3min. JA NO MEGA który to wymyślił? ( czyżby niedoj***nie mózgowe)

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Nie warto pewnie 100% pod IS do tego hard ...

Ta i śmieszna rzecz.... na orkach dropisz pieczęcie z wierzchowcami na aż 3min. JA NO MEGA który to wymyślił? ( czyżby niedoj***nie mózgowe)

Dlaczego sądzisz ze pod is?

Opublikowano

Chętnie zagram na 100% nie wiem na jak długo ale jak będzie jakaś reklama to chętnie zostane :P a będzie jakaś? :P

Opublikowano

Wszedłem, nie jestem doświadczonym graczem, jednak już jakaś osoba w kilka sekund na 10lvl zabiła metina, uderzał kilkanaście razy szybciej niż ja.

PS.

Sprawdziłem, sam muszę bić ponad 8 minut, obecnie biję metin 5 minut i nie ma nawet połowy. A ta osoba w kilka sekund.

Opublikowano

Wszedłem, nie jestem doświadczonym graczem, jednak już jakaś osoba w kilka sekund na 10lvl zabiła metina, uderzał kilkanaście razy szybciej niż ja.

podaj nick sprawdzimy go PW

Opublikowano

Może ktoś dać dl do klienta bo na obecnym mam jakieś limity ;c i pozdrawiam debila który DDoS'uje ts'a

oDYVDfv.gif
Opublikowano

TS'a wywala? UPS :D

Art. 268.

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 dotyczy zapisu na informatycznym nośniku danych, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 3. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1 lub 2, wyrządza znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Opublikowano

Jak chcesz pisać prywatny serwer po angielsku to pisz "private server metin2" a nie "private serwer metin2"  ;)

Opublikowano

jednak ciesze sie ze nie pobieralem tego klienta :D
na calym filmiku tego ytbera ktory podobno gral 30 min po starcie byly 4 osoby w m1 xD ciekawie :D
oczywiscie nie mam zamiaru juz wbijac powodzenia w rozwoju ;)

Opublikowano

jednak ciesze sie ze nie pobieralem tego klienta :D

na calym filmiku tego ytbera ktory podobno gral 30 min po starcie byly 4 osoby w m1 xD ciekawie :D

oczywiscie nie mam zamiaru juz wbijac powodzenia w rozwoju ;)

Istnieje coś takiego jak exp!

Naprawdę płacicie dzieciakowi za nagrywanie filmików? 

I?

Opublikowano

Po obejrzeniu tego filmiku, stwierdzam, że nie zagram. Grałem na takich serwerach i trzymały się max 3 miesiące, co jest jednak jakieś osiągnięcie (liczba osóB). Słaby start jeśli tak mało osób, ale powodzenia w rozwoju.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...