Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GhostHack, Weapon hack, No recoil Hack, Rapid fire Hack, wolf dash Hack.

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy mam Base Wlonczyc przed Ustawianiem Hacka czy po ? po nie moge ruszyc Myszka jak Ustawiam sb Hacka potem Base i potem myszka ruszyc nie moge co jest

Opublikowano

Kiedy mam Base Wlonczyc przed Ustawianiem Hacka czy po ? po nie moge ruszyc Myszka jak Ustawiam sb Hacka potem Base i potem myszka ruszyc nie moge co jest

Wyjdz analfabeto

Kocham CIe <3 <3 <3 <3 powiedz co moge dla Cb zrobic? :D

mam jeeden problem ;/ 

Mam tylko właczone weapon i Ammo i niestety gram se gram (wh jest :O) i mnie po ok. minucie wywala ;c

Wrzuc base do folderu z wolfem

Opublikowano

Mam wszystkie pliki w katalogu WT. Wywala dalej, włączam wolfteam, wciskam insert ustawiam wszystko jak ma byc, włączam base.exe, następnie wciskam Delete by zminimalizować hacka. Gram z 5 minut i za każdym razem wywala. Co polecasz? 

Opublikowano

Mam wszystkie pliki w katalogu WT. Wywala dalej, włączam wolfteam, wciskam insert ustawiam wszystko jak ma byc, włączam base.exe, następnie wciskam Delete by zminimalizować hacka. Gram z 5 minut i za każdym razem wywala. Co polecasz? 

bypass adcd.dat

Opublikowano

Ciągle wywala..

kiedys było takie cos ze mozna bylo odczekać w liscie jak sie wybiera serwer 10 minut z włączonym hackiem i pozniej wbic do serwa i podobno juz nie wywalalo, bo sie ominęło ten okres wychwytywania haków, jest tak dalej?

Opublikowano

Ciągle wywala..

kiedys było takie cos ze mozna bylo odczekać w liscie jak sie wybiera serwer 10 minut z włączonym hackiem i pozniej wbic do serwa i podobno juz nie wywalalo, bo sie ominęło ten okres wychwytywania haków, jest tak dalej?

Co to za problem sprawdzic?

Opublikowano

No po 5 minutach grania na tym hacku, za każdym razem wywala, ze wykryto ;/

kurde.. ;/ próbuje wsszystkiego, zostawie wolfteama tak jak za starych czasów na serwerowni, i wbije na niego za 10 min, moze zadziala :)

Ps. zapomniałem dodać, że gram na frnacuskim, może to jest powod? :D 

spróbuje za 2godiznki na polskim, jak mi się zainstaluje... aaa i Autorze tematu, dzieki, bo pomogłeś mi z ominięciem bana na HWID na PL :D 

(inny temat) :D

Opublikowano

DLa każdego komu wywala po 5 min AHH:

]Weapon zawsze bedzie wywalał, kazdy hack bez weapona bedzie dzialal i nie wywalał :) czyli Macie wh, brak odrzutu, szybkie walenie, itd. Pozdrawiam :)

Akurat weapon nie wywala, sproboj dac tylko na slot 2 elwire, ale ta zwykla.

Opublikowano

nie :O heh, nie mam 2 slotu, a w hacku przeciez nie da sie ustawic 2 slotu, tylko mam weapon 1-4 :P 

Ale ogolnie juz mi hack dziala, tylko te weapon, ktore mi chyba az tak potrzebne nie jest ^^ Ale gdyby było too nikt by nie pogardził ^^ 

Opublikowano

nie :O heh, nie mam 2 slotu, a w hacku przeciez nie da sie ustawic 2 slotu, tylko mam weapon 1-4 :P

Ale ogolnie juz mi hack dziala, tylko te weapon, ktore mi chyba az tak potrzebne nie jest ^^ Ale gdyby było too nikt by nie pogardził ^^ 

Jest WP1, WP2,WP3,WP4.

Opublikowano

Aj tam...

Do zamkniecia, nie lubie spamu :c

Xaarielk;u :C a jo mam tylko pytanie,bo to nie wyrzuca po pięciu minutach tylko po pięciu killach,tzn że jak będę miał pięć fragów (albo inaczej mam staty 5/0 to wywala,komunikat: AAH używasz niedozwolonego programu-myślę no ok,może przez to że 5/0 miałem,ale później wszedłem znów do gry i mialem staty 5/4 i też mnie wyrzuciło-wiem że nie jesteś autorem tego haxa ale z tego co mi kiedyś opowiadałeś to swojego próbujesz napisać,więc może luknąłbyś czy ni ma w tym haxie żadnej luki :P 

Opublikowano

Xaarielk;u :C a jo mam tylko pytanie,bo to nie wyrzuca po pięciu minutach tylko po pięciu killach,tzn że jak będę miał pięć fragów (albo inaczej mam staty 5/0 to wywala,komunikat: AAH używasz niedozwolonego programu-myślę no ok,może przez to że 5/0 miałem,ale później wszedłem znów do gry i mialem staty 5/4 i też mnie wyrzuciło-wiem że nie jesteś autorem tego haxa ale z tego co mi kiedyś opowiadałeś to swojego próbujesz napisać,więc może luknąłbyś czy ni ma w tym haxie żadnej luki :P

Wiekszosc funkcji tego hacka juz outdated. Niestety, nic nie trwa wiecznie:p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...