Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GhostHack, Weapon hack, No recoil Hack, Rapid fire Hack, wolf dash Hack.

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec to co zwykle przezajebisty cheat.

Funkcje:

No recoil

Ghost hack

Weapon hack

Rapid fire

Wolf dash

Inf ammo

DOWNLOAD:

https://www.dropbox.com/s/v1ijapgi6bx14sr/Gh0st%20Hack.rar?dl=0

VIRUS SCAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/574b7a4780999f20b61f41831e151b01d10b9b13229ed8afe2d31cc1a9471149/analysis/1409940852/

Instrukcja:

Wywal wszystkie pliki oprocz base.exe do folderu z wolfteamem.

Base.exe wywal na pulpit i gdy wolfteam sie zaladuje (w liscie serverow) uruchom przez admina.

Jak ustawic:

Jezeli chcesz grac normalnie, bez ghost hacka, tylko weapon hack ustaw:

Inf ammo, Name ESP, ustaw bronie i enable weapon, jesli chcesz to rapid fire i no recoil(ale sa widoczne)

Jezeli jestes totalnym debilem i grasz z invisible hackiem ustaw tak:

Inf ammo, esp, enable weapon(NIE USTAWIAJ BRONI!) Ghost hack, rapid fire po wejsciu do deathmathu (bo chyba tylko tam dziala) musisz poczekac 5-10 sec i bedziesz mogl sie ruszac, musisz zleciec z mapy.

WSZYSTKO USTAWIASZ W LOBBY CZYLI PRZED WEJSCIEM DO SERVERA!

Daj laika.

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a screeny ? bo to cosniechodzi 

nic sie nie  robi po tym jak wejdzie lista serwerow a potem te base.exe jak odpalam.nic sie nie dzieje

nic sie nie dzieje po odpaleniu base.exe

Opublikowano

a screeny ? bo to cosniechodzi 

nic sie nie  robi po tym jak wejdzie lista serwerow a potem te base.exe jak odpalam.nic sie nie dzieje

nic sie nie dzieje po odpaleniu base.exe

A zrobiłeś tak jak autor tematu napisał, uruchomiłeś plik base.exe jako administrator?

Opublikowano

chlopie ? bo zrobieniu tego sie hack nie odpala wgl wchodzi normalnie gra ! 

Jak nie potrafisz to nie rob, wyjebane mam na takich lamusow ktorzy nawet insterta nie potrafia kliknac.

Xariel mistrzu gdzie Ty gh0sta znalazłes? :D

Mam swoje dojscia.

Opublikowano

Jak nie potrafisz to nie rob, wyjebane mam na takich lamusow ktorzy nawet insterta nie potrafia kliknac.

Mam swoje dojscia.

Dobra,dobra mistrzu,nie wiedziałem że strona już działa-pisało kiedyś że już zakończył robienie cheatów etc :D -pamiętasz mnie jeszcze?-miałeś mi sms mistrzu wysłać! :D 

Opublikowano

Dobra,dobra mistrzu,nie wiedziałem że strona już działa-pisało kiedyś że już zakończył robienie cheatów etc :D -pamiętasz mnie jeszcze?-miałeś mi sms mistrzu wysłać! :D

No pamietam, zaponialem twoj numer ;d. Strona nie dziala niestety ;C

Opublikowano

A wiec to co zwykle przezajebisty cheat.

Funkcje:

No recoil

Ghost hack

Weapon hack

Rapid fire

Wolf dash

Inf ammo

DOWNLOAD:

https://www.dropbox.com/s/v1ijapgi6bx14sr/Gh0st%20Hack.rar?dl=0

VIRUS SCAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/574b7a4780999f20b61f41831e151b01d10b9b13229ed8afe2d31cc1a9471149/analysis/1409940852/

Instrukcja:

Wywal wszystkie pliki oprocz base.exe do folderu z wolfteamem.

Base.exe wywal na pulpit i gdy wolfteam sie zaladuje (w liscie serverow) uruchom przez admina.

Jak ustawic:

Jezeli chcesz grac normalnie, bez ghost hacka, tylko weapon hack ustaw:

Inf ammo, Name ESP, ustaw bronie i enable weapon, jesli chcesz to rapid fire i no recoil(ale sa widoczne)

Jezeli jestes totalnym debilem i grasz z invisible hackiem ustaw tak:

Inf ammo, esp, enable weapon(NIE USTAWIAJ BRONI!) Ghost hack, rapid fire po wejsciu do deathmathu (bo chyba tylko tam dziala) musisz poczekac 5-10 sec i bedziesz mogl sie ruszac, musisz zleciec z mapy.

WSZYSTKO USTAWIASZ W LOBBY CZYLI PRZED WEJSCIEM DO SERVERA!

Daj laika.

powiedział byś lepiej na jakich systemach działa bo z tego co wiem tylko na win8 i 8.1 jakie wciskanie inserta to nie jest hack d3d on uruchamia się w oknie oddzielnie więc jak komuś się nie włączył tzn. że ma zły system a hacka masz z epvp więc to ma być jakieś tajne źródło?

Opublikowano

powiedział byś lepiej na jakich systemach działa bo z tego co wiem tylko na win8 i 8.1 jakie wciskanie inserta to nie jest hack d3d on uruchamia się w oknie oddzielnie więc jak komuś się nie włączył tzn. że ma zły system a hacka masz z epvp więc to ma być jakieś tajne źródło?

Misiu akurat MUSISZ WCISNĄĆ INSTER JEŻELI CHODZI O WIN8-WIN8.1 i powiem Ci że też się troszkę mylisz bo na win7 też działa :-) Po drugie serce Cię boli że kolega Cię wyprzedził czy co? bo nie rozumiem po co te ironiczne pytanie o źródło :) 

Dostęp do gry został zablokowany. Skontaktuj się z administracją. Pozdrawiam.

-Wywal wszystkie inne hacki jakie masz-jeżeli mi działa na win7-win8.1 to jest nie możliwością żeby Tobie nie działało-opcjonalnie wrzucasz acdc do głównego folderu z grą? 

Opublikowano

Sam mam problem z odpaleniem, ale cały czas kombinuje, a nie jak co po niektórzy nie działa bo nie potrafią włączyć to chejtuja...nobssy. -.-

Opublikowano

Halo Halo! Dzięki za hacka : ) 

Odpalam launchera wchodzi mi na liste światów i wtedy odpalam Base przez adminka i nic sie nie dzieje. Tak to trzebabyło zrobic ? ;c

Opublikowano

Halo Halo! Dzięki za hacka : ) 

Odpalam launchera wchodzi mi na liste światów i wtedy odpalam Base przez adminka i nic sie nie dzieje. Tak to trzebabyło zrobic ? ;c

klikasz instert zaznaczasz hacki, jezeli na ghoscie jedziesz to nie wybierasz broni, i jak all wybierzesz to odpalasz base,exe przez adma

Opublikowano

Nie działa. Po naciśnięciu INS nic mi nie wyskakuje ani nic ;d Gra ładuje się normalnie .

Wrzuciles ghost.asi do folderu z wolfem?

Odinstaluj gre i zainstaluj ponownie mam napisane ;/ pomoże ktoś?

Taki komunikat jest jak edytujesz cos z dllkami w folderze z wolfem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...