Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podcast Nr 6

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z dniem dzisiejszym chciałbym zapowiedzieć nowy odcinek podcasta tematycznego. Jak zapewne wiecie, albo i nie wiecie jutro puścimy w eter wielkanocne wydanie, ale wielkanoc wiadomo święto krótkie.

W kolejnym odcinku chciałbym poruszyć tematy "językowo - literackie" (ale nadal związene ze sferą gier ofc) i w zwiazku z tym mam dla was mały event.

Drodzy userzy wasze zadanie polega na napisaniu krótkiego wierszyka na temat MPC. Forma jest dowolna, może to być rymowanka albo wiersz biały - jak kto woli.

Czas na nadsyłanie swoich cudów macie do czwartku(8 kwietnia) . Trzy najlepsze prace zostaną UROCZYŚCIE odczytane podczas podcasta (porozmawiam z Adminami na temat innej dodatkowej formie wyróżnienia np podniesienie rangi albo zdjęcie warma). Tak więc do dzieła drodzy userzy. Swoje prace (max 2 wierszyki) przesyłacie do mnie na PW - w tym temacie wpisujcie tylko swoje opinie. W piątek wieczorem nastąpi rozstrzygnięcie konkursu, przyznanie ew. nagród i jak wcześniej wspomniałem na podcascie (który mam nadzieje wypuścić już w poniedziałek tj. 12 kwietnia) będziecie mogli usłyszeć najlepsze owoce weny MPCowiczów. Pozdrawiam i powodzenia ! Klawiatury w dłoń !

f.png

Opublikowano

fajny pomysł może coś napisze a i też fajnie by było wiedzieć jaka ranga

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Warto walczyć (fajna opcja szczególnie dla tych którzy mają jakieś warmówki).

Zapraszam do tematu Global Modów :P Szczególnie Mou oraz D&G. Jak wy jesteście w stanie nagrodzić zwycięzkich userów ? :P

f.png

Opublikowano

Zdjęcie warna to nic przy  obecnym warnowaniu w dziale metin :P

Zwycięzcy zaproponuj wywiad albo zaproszenie na podcasta albo whatever tylko nie warna :P

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano

Z pozycji gobal moderatora można wbić repa, zmieniać nazwę pod avatarem, zmienić nick, czy też zdjąć warny jak to wspominacie tak o nich. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Może być i zaproszenie na podcasta :)

To oczywiste że zwicięzca będzie mógł wyrecytować swoje arcydzieło osobiście i znaleźć się wśród grona tak wybitnych osobistości jak chodźby Młody, Kokosz czy Seldek :)

f.png

Opublikowano

Może być i zaproszenie na podcasta :)

To oczywiste że zwicięzca będzie mógł wyrecytować swoje arcydzieło osobiście i znaleźć się wśród grona tak wybitnych osobistości jak chodźby Młody, Kokosz czy Seldek :)

czyli jest o co walczyć : >

dzisiaj w nocy jak będę oglądał TV to coś napisze : >

Być zajebistym...

Gość Mounthains
Opublikowano

Będzie coś extra!

na Wielkanoc się więcej dzieje niż na Gwiazdce Oo

Opublikowano

No a ja dodam jeszcze że postaram się robić więcej takich eventów na których będzie można zabłysnąć i wystąpić w naszym podcascie :)

Tym razem padło na wasze zdolności liryczne :)

f.png

Gość Mounthains
Opublikowano

No a ja dodam jeszcze że postaram się robić więcej takich eventów na których będzie można zabłysnąć i wystąpić w naszym podcascie :)

Tym razem padło na wasze zdolności liryczne :)

połowa metina przyjdzie i napisze ci wierszyk o ich postaci -,-

co do D&G to takie nagrody najlepsze będą ;)

Opublikowano

Czy w wierszu mogą się znaleźć wyrazy niecenzuralne ?? xD

Czyt

Ku**

Pi**

Ja pie**

Etc .. ??

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Wysłałem ,ale raczej mi z pewną wielką (bardzo wielką) prawdopodobnością nie wyszło i jakby na chama było robione :/

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

No nadeszło kilka prac i naprawde jest narazie fajnie :)

Co do piosenek itp - spokojnie będzie jeszcze sporo eventów, taki z piosenkami też :) Ten jest taki pierwszy na rozgrzewke :P

f.png

Opublikowano

I co dalej?

Czy już nagraliście już? :)?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Jutro ogłosimy kto wygrał ;)

Podcast zostanie wydany prawdopodobnie w poniedziałek :)

Wszystko idzie zgodnie z planem :)

o której ? :D

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...