Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Credo Za Sms

@11

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy będzie jeszcze możliwość kupna Credo za pomocą zakładki "Boku" ? Ponieważ każda próba zakupu po przez zakładkę "Zong" za każdym razem gdy wysyłam SMS'a za którego powinienem dostać Credyty pisze że wysłanie się nie powiodło . Jaki jest tego powód ?

Macie po " - "

Opublikowano

W boku będzie można kupywać , ale przez Zong chyba nie , gdyż za dużo osób zostało "oszukanych" przez Zong . Moj kolega kupił przez Zong pisze , że się nie powiodła , a kase mu policzyło . Ja bym zaproponował usunąć Zong.

1313652013-U173186.png

Uczeń
Opublikowano

Nie przez boku kupowałem nie raz ale teraz jak znikła ta możliwość nie mogę kupić przez zong bo od początku kupowania przez SMS zong nie działał mi .

Zostaje mi tylko czekanie za powrotem BOKU . Dzięki za wasze zdania .

Jak się daje + bo chciał bym dać za pomoc ((sry ale od nie dawna używam tego forum ))

Macie po " - "

Opublikowano

po pierwsze firma ZONG ma duze niepowodzenie w sprzedazy :] bo oszukuja itd. a po drugie sms jest to wersja luksusowa kupna kredytow wiec placi sie za nia duzo drozej a opcji boku juz raczej nie bedzie bo na niej tracili ;] wiec najlepiej www.allegro.pl lub www.gamersfirst.com tutaj polecam kupowac chodz na www.gamersfirst.com moga byc problemy

mpck.jpg

blagam zdejmijcie troche % , bede pomagal i pisał tuty, ale prosze zdejmijcie

Opublikowano

2 up plusy daje się pod postem po prawo masz taki zielony plusik i czerwony minusik

jesli chcesz dac plusa klikasz na niego

jesli minusa to na minusa ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...