Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy ! 2010Yt2.

rosoL12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy. Wczoraj zaczołem grac na serwerze 2010yt2. Postać założyłem już po ogólnym restarcie serwera. Wbiłem 70lv skille P , Bojowy+9, Boga +9 itp.

Dzisiaj rano wchodzę dobić LVL.

I proszę.

pomoc1.jpg

jeżeli ktoś wie jak i co to Powiedzcie.

POMOCY, To jest jedyny serwer który przypadł mi do gustu. Nie chcę grać od nowa. Mam nadzieję że pomożecie.

Za każdą odpowiedz "mądrą" daje +

Jak ktoś dobrze mi powie Daje Reputa ;-D

Pomóżcie ^^

Opublikowano

Niemożliwe że reset postaci, jakim cudem już Chinole miely by bronie 90 lv itp. Pozatym widziałem dzisiaj paru kolesi których widziałem wczoraj, i im Eq ani nic nie znikło,

ale dzięki za dobre chęci +

Opublikowano

Tacy jesteście cwani ???? Ciekawe dlaczego znów jest reset, i znów chinole hwangi maja i 100+ lvl...

Opublikowano

Wątpie, że reset bo jak reset to postaci by nie bylo ;x Myśle, ze z serverm coś zle ja kiedys jak dawalem sobie gm i odpalilem server to moja postac tez tak wyglądala i nie dalo sie wejść na nią po jakiś 30 minut dopiero ;p

Myśle, że postać sie zbugowala .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nic się nie dzieje źle zs serverem tylko pewnie admin ma taki kaprys że cudoziemcom kasuję postacie. >.<

Też tak miałam... i przestałam grać.

beztytuuwxp.png

Hihihihi ^^

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...