Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ja jestem pierdolniety czy moje teamy?!

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co tworzycie tematy w których się sracie o boże jakiego to ja teamu nie miałem/miałam. To jest bez sensu. Tylko ludzie naspamią o jej jacy to ludzie noi POLACZKI są źli nie dobrze, bebe, niech umrą na raka.

TO JEST GRA DRUŻYNOWA, GDZIE RAZ BĘDZIE NOOB, a RAZ NIE. TYLE.

Opublikowano

U mnie ostatnio zaczęła się taka seria zwycięstw, że wygrywam mecze, nic nie robiąc.

Przykładowe staty - 4/13, 3/10, 8/15.
Wiem, że nie ma się czym chwalić, no ale mię się podoba. :D

Opublikowano

Jeju, ale tutaj ludzie plują jadem. 

Jeżeli jesteś gankowany KUPUJ WARDY. 

Powtarzam. 

KUPUJ WARDY

KUPUJ WARDY

KUPUJ WARDY

KUPUJ WARDY

Jako gracz powinieneś się starać zmuszać swój team do rozstawiania wardów, samemu postawić pink warda i zawsze chociaż jednego warda (NIE TRINKETA, TO NIE WYSTARCZY) i dopiero wtedy zacząć myśleć o lepszej dywizji. 

Dodatkowo pamiętaj, że fiora to dość słaby pick i jeżeli się nie nafeeduje to zazwyczaj zrobi tyle co ult, czyli mało. Oczywiście z drugiej strony łatwo nią zdobyć przewagę ale jest to zawsze ryzyko. 

Malphite czy Maokai może nie wbiją tyle dmg ale utrzymają przeciwnika w miejscu, zrobią zamęt, który reszta drużyny powinna wykorzystać do wygranej. Tryndamere też da tony dmg a zawsze może uciec i zrobi większe zamieszanie ultem.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Gold2 wbity bez problemow..

@top sam pisales "oni nawet nie wiedza co to push" wiec Ja p******e.

Oczywiscie kolejny pros na forum placze.. Nie pomyslaes skoro sobie nie radzisz powinienes moze byc w silver? Ja juz znam takich jak ty pewnie 15 minuta i 0/7 i 70cs.. Nie ma kogo zjebac to piszesz ze jungler nie gankuje.. Oh jak ja to znam na tym forum <3.. Po prostu wbiles na haxach i sobie nie radzisz.. Daj lolkinga zobaczymy jak Ci z bolem idzie.

Tak, placze, oczywiscie. Teraz sie tak zastanawiam czy ja placze.... hmm.. jezeli ten temat zalozylem to chyba wszystko na to wskazuje?

Znasz takich jak ja? Proszę:

http://eune.op.gg/summoner/userName=FetaVegeta

Spojrz na poszczegolne rzeczy: % winrate, kda, ilosc minionow na mecz i oczywisice liste moich gier fiora.

Cos Ci teraz przedstawie:

2663014100044241048141.png

Spojrz jeszcze na kogo gralem ( wiem moj blad co do picku fiory na 1//2 picku)

Top + Fiora i chcesz wygrać? 

Top to tylko 10% wygranego meczu, lepiej graj mida / jungle. 

Fiora easy contra, jakiś stun, sneark, slow czy oślepienie i pograne. :)

Nie gadaj. Kupisz oblicze ducha, omena na 2 ostatnie itemy i przezyjesz serie silencow, stunow.

Teraz pewnie napiszesz jaka fiora ma taki build, ale powiem Ci ze mam chyba najlepszy build jakii sie da w tym patchu. 

fiora na topie z lamusami w teamie nie wygrasz , jak juz tak ja kochasz to graj nia ale w jungli...

gralem, uwierz mi ze gralem. oczywisice team mnie wysmial, dokładnie tak o:

9221414100051191048141.jpg

Ogolnie fiora w jungli ciezko do 4lvl.

Przyklad mojej gierki ( troche starej)

2609914100051191048141.png

Moze sproboje grac nia wiecej na jungli, ale za to team sie bedzie smial ;x

Przy okazji spytam.

Czy Latarnia ( ta do jungli co sie stackuje) bije w ludzi tez te obrazenia magiczne, czy tylko minionki?

Opublikowano

Team się będzie śmiał? WTF. Myślisz że zasługujesz na wyższa dywizje, a patrzysz co myślą o tobie inni? Śmieszne.

Opublikowano

zrozumcie wreszcie ze nic nie zdzialacie piszac takie tematy. nie wiem co wy sobie wyobrazacie, ze napiszecie taki temat i ktos z diamentu da wam do reki sposob na wasze problemy? tez kiedys zakladalem takie tematy, teraz juz bym w zyciu go nie zalozyl bo uswiadomilem sobie, ze wszystko zalezy ode mnie. ale ja chujem nie jestem, powiem ci jedna prawde, ktora powinien wiedziec kazdy - na topie NIE WYCARRUJESZ, nie ma c***a we wsi, top to najgorsza linia do carrowania, masz zerowy wplyw na to co sie dzieje na bocie, a tam czasem sie zdarza, ze jest 4vs4 a ty nie masz zadnej mozliwosci im pomoc. 

przeciwny jungler babysituje ci topa? to pisz w trybie natychmiastowym zeby robili smoka. nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, nawet jesli ich top i jungler cie zrobia pod wieza, to i tak zrobiony przez twoja druzyne smok jest bardziej wartosciowy dla calego teamu niz jeden kill dla przeciwnikow. 

aha i ostatnia rzecz - grasz fiora i sie dziwisz, ze jungler gankuje? fiora to shitowa postac dla brozow typowo milion dmga zero skilla. nie wspomne juz o tym, ze nie ma escape i cc. nie graj tym, jesli chcesz wygrywac. 

• 1 rok później...
Opublikowano

Przekladalem moje posty... nie wiem czy sie smiac czy plakac xDD

aktualnie mam challangera na eune wiec chyba sie poprawilem :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...