Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Autorskie Toolsy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakby ktoś nie wiedział to jestem niverosgaming, młody programista :) Aktualnie pisze dla was autorskie toolsy czyli coś podobnego do essentials, oczywiście z najważniejszymi opcjami :) Niedługo pojawi się beta pluginu na /spawn i /setspawn , więc czekajcie cierpliwie :)

Tutaj macie pierwsze SS:

5146614098629481235689.png

Napiszcie co myślicie o tych Toolsach :)

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

Opublikowano

Witam, jakby ktoś nie wiedział to jestem niverosgaming, młody programista :) Aktualnie pisze dla was autorskie toolsy czyli coś podobnego do essentials, oczywiście z najważniejszymi opcjami :) Niedługo pojawi się beta pluginu na /spawn i /setspawn , więc czekajcie cierpliwie :)

Tutaj macie pierwsze SS:

5146614098629481235689.png

Napiszcie co myślicie o tych Toolsach :)

Wiesz co ja myślę o tych wszystkich "AUTORSKICH" 

A no Autorskie - Czyli coś co ma jeden serwer a nie każdy serwer lepiej [DL] Nowe Toolsy :)

a tak poza moim standardowym hejtem to ciekawie sie zapowiada 

skillhost-white.svg

Opublikowano

I tak wszyscy mają kod xcrTools więc nie ma po co tego tutaj umieszczac . Kod nie zostanie nawet wykorzystany bo jak ktoś już robi te "Autorskie" toolsy to są to przerobione xcr a tak to ogólnie nie jest źle :P

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Uwaga:
- Essentials ma około +100 cmd;

- Mój tools ma 48 cmd;

- Twój tools ma 2 cmd;
Oby tak dalej, na pewno napiszesz ja na wersje "pro premium alpha beta 1.6.231.21" Minecraft.
I tak będzie 1/3 xcr, 1/3 gejucha tirex'a, 1/3 mistrza javy Ciebie.
Według Mnie jest to zbędny temat i plugin ;)

Opublikowano

Nie rozumiem ? poc co komus twoje tolly jezeli moga mieć juz tirexa* xcrafters.pl * myhard* i rozne 2) po co masz marnowac czas ? 

71568259141624448668.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...