Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csyt2 Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem a mianowicie, postac mi sie "zbugowala"... Chodzi o to ze nie moge na nia wejsc ani przez moda ani przez chinskiego metina... Na inne postacie moge wejsc bez problemu a na sure sie nie da... Wczoraj jak moglem jeszcze grac zrobilem ta zbroje na 71 lvl przez chinskiego metina czy mozliwe ze to przez to zbugowalo mi postac? Jest jakis sposob na jej odbugowanie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tez mam zbugowana postac tylko ze wojownika :P Niestety tak sie dzieje xD Raz jak chcialem przejsc do M2 to jakbym utknal w czasoprzestrzeni :P Na szczescie uzylem pierscienia teleportu i all bylo ok

Pozostaje nam tylko czekać az zrobią restart serwerów czy coś :)

Opublikowano

Bez przesady .... jak sie zaloguje i minie pasek ladowania psotaci to przez sekunde widze w jakim miejscu stoje... jestem na placu patrze na dozorce i po sekundzi kick....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

U mnie nawet nie widze swojej postaci jak jest u osoby w drugim temacie xD Odrazu mnie kickuje i dupa :(

P.S Dawmar na Csyt gra najwiecej polakow, troche czechow i innych narodowosci ale chinoli jest naprawde malo :P