Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free Mp5K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był temat taki że koleś się pytał czy jest MP5K za darmo bo słyszał ja mówie że jest i to na 30 dni! wystarczy zalogować się na gamer first póżniej profile i tam earn credic czy coś takiego i tam wam się wyświetli tabela z obrazkiem MP5K i coś tam na dole z innej gry i tam będzie obok tej broni MP5K napisane i wants coś tam na pomorańczowo i klikamy w to i dalej nas przenosi na stronke playspan rejestracja i rejestrujemy się tam i jak się zarejestrowaliśmy tam to mamy już broń MP5K na 30 dni i to za darmo innych broni nie ma już za darmo i zrobiłem ten temat choć był taki i jeszcze taki że koleś się pytał czy jest taka broń za darmo ale rmcf zamknoł temat i nie miałem jak tam napisać więc pisze dla tych też co jeszcze nie wiedzą o tym po raz 2 nie da się dostać tą broń na takim samym koncie!

Pomogłem Daj 5 lub +

Opublikowano

tak ale już mówiłem że to dla tych co nie wiedzą xD i RMCF dodatkowo powiedział że nie ma czegoś takiego więc napisałem to dlatego żeby inni chociaż mieli za darmo tą broń a nie wydawać dinary jak można zaoszczędzić dinary RMCF przecież już był taki temat o tym to dlaczego powiedziałeś że nie ma czegoś takiego jak MP5K za darmo??,ale innych broni się nie dostanie za darmo niestety.

Pomogłem Daj 5 lub +

Opublikowano

up nie wiedziałem że coś takiego jeszcze działa

napisałem że było dawno

więc byłem przekonany że coś takiego nie działa

spoko nie bulwersuj się tak;p

człowiek popełnia błedy ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano