Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zna się ktoś na e-papierosach? Jeśli tak to odpowiedz!

JambQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamówiłem na allegro e-papierosa o nazwie eGo ce5 z baterią 1700 :) Wiem że to "tanie gówno" ale z tego co oglądałem, to w recenzji mówił że fajka dla początkujących, ale jest naprawdę mało awaryjna :) Czy dobrze wybrałem ? Oto link do aukcji, dobry opis i masa dobrych opinii i komentarzy :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=4547939480

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

po kilku dniach zacznie ci cieknąć olejek, plus bateria po 2-5h sie wyczerpie, i pewnie grzalka ci sie szybciej spali

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

po kilku dniach zacznie ci cieknąć olejek, plus bateria po 2-5h sie wyczerpie, i pewnie grzalka ci sie szybciej spali

Wątpię, bo co do cieknięcia jest masa opinii, i ludzie piszą ze z tym nie ma problemu, bateria to 1700 więc co najmniej cały dzień uciągnie :) Biorę pod uwagę opinie osób palących :)

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Wygląda na podróbe i chyba nią jest. Wapuje od 3 lat, znam się na rzeczy. Może nie to co szybkie spalenie grzałki, a awaria zespołu grzewczego może Ci się *popsuć.

Wycieki olejku są przy tych eGo nieuniknione. Proponuje Ci dołożenie 30 zł i kupno jakiegoś cleamizera np. Volish Lex.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

mi po roku vapowania bateria dilons grzałka volish działa nadal git, wymieniam tylko co 3-4 miesiące grzałke i tyle

jedyne co ostatnio co tydzień mi sie włącza tryb awaryjny

34979.png31850.png

9099.gif868.png

20316.jpg35106.jpg

Opublikowano

Wątpię, bo co do cieknięcia jest masa opinii, i ludzie piszą ze z tym nie ma problemu, bateria to 1700 więc co najmniej cały dzień uciągnie :) Biorę pod uwagę opinie osób palących :)

no ja pale juz 3 lata, e -pepka jakis rok,  za te 30 zl czy ile ten e-papieros byl to podrobka z chin( ta gorsza) jak juz chcesz kupic jakis normalny to 60-100 zl ( za 100 mozesz miec 2 lepsze niz te gowno)

polecam baterie z volisha kosztuje okolo 100zl

i ceramizer do 30-40zl ( potem grzalki to koszt okolo 6-8zl)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Myślę że to nie podróbka, ponad 15 tysięcy pozytywów, i opis który nam mówi że epapierosy pochodzą z najlepszych fabryk na świecie o tym mówi :) ew. dokupię sobię jakąś górną część :) Moja koleżanka ma e-papierosa eGo-k z allegro i posiada już 3 rok, tylko grzałkę wymieniała :) ew. kupie jakąś górę ale jaką polecacie do tej baterii ? Mogę za 20 zł kupić na allegro Volish Lex oryginalne z grzałką, kupić, będzie pasować do baterii ego ce5 ?

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Kupiłem volish lex silver na e-smoking world na przecenie z 34 na 14 :) Gwint 510 czyli do ego ce5 pasuje, a elektryk do którego link dałem jest jak najbardziej oryginalny pozdrawiam :) A możecie jakąś baterię do 30-70 zł polecić do tego clearomizera?

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

To nie jest żadna podróbka, po prostu to już starty model i dlatego taka cena, w dodatku to OEM...

Dla początkującego nada się idealnie.

Na początek polecam kupić liquid "LiQueen - United States of Tabacco" jest po prostu z*******y, zero posmaku skarpety + lekka słodycz. Niestety ale koszt to około 18zł za 10 ml.

Polecam też czarną herbatę, nie znam osoby której by nie pasował ten smak. Można ją miksować z cytryną albo innym owocem i wychodzi jeszcze lepszy smak.

W tej chwili wapuje "Mocny Buch" z http://epapierosylodz.pl/p/56/405/10ml-mocny-buch-11-mg-smak-mocny-buch-smaki-tytoniowe-liquid-10-ml.html jest naprawdę dobry.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

To nie jest żadna podróbka, po prostu to już starty model i dlatego taka cena, w dodatku to OEM...

Dla początkującego nada się idealnie.

Na początek polecam kupić liquid "LiQueen - United States of Tabacco" jest po prostu z*******y, zero posmaku skarpety + lekka słodycz. Niestety ale koszt to około 18zł za 10 ml.

Polecam też czarną herbatę, nie znam osoby której by nie pasował ten smak. Można ją miksować z cytryną albo innym owocem i wychodzi jeszcze lepszy smak.

W tej chwili wapuje "Mocny Buch" z http://epapierosylodz.pl/p/56/405/10ml-mocny-buch-11-mg-smak-mocny-buch-smaki-tytoniowe-liquid-10-ml.html jest naprawdę dobry.

Wiem właśnie :) W tym miesiącu dokupię sobię jakąś fajną baterię, ale jaki to smak "Mocny buch" ? :P 

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Ja mogę powiedzieć żybyś pozbierał kasę na spinnera I i kupił jakąś górę np protank III mini (dolna grzałka) chyba że wolisz górną. Zawsze lepiej kupić coś porządnego i mieć na dłużej.

(posiadam nemesis + kayfun lite plus więc trochę się na tym znam)

Opublikowano

Ja mogę powiedzieć żybyś pozbierał kasę na spinnera I i kupił jakąś górę np protank III mini (dolna grzałka) chyba że wolisz górną. Zawsze lepiej kupić coś porządnego i mieć na dłużej.

(posiadam nemesis + kayfun lite plus więc trochę się na tym znam)

Miałem volisha black i byłem nie zadowolony, musiał być cały zapełniony liquidem żeby nie capiało grzałką, krótkie sznurki ... Narazie nie mam tyle pieniędzy, buduję zestaw w ten sposób: Zamówiłem sobie ego ce5 który powinien przyjść w poniedziałek, potem przyjdzie górna część od volisha lex, potem jakiś tydzień lub dwa jakąś baterię, i w ten sposób będę montował coraz lepszego elektryka :) A starsze części zatrzymam na wypadek awarii :)

lovv.png

by Azb3sT^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...