Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokolorowane Yangi

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, nie potrzebuję już tych yangów, więc je usuwam, ale mogę je wrzucić na forum, może się komuś przyda, jeśli było lub jest to aż tak zbędne to do usunięcia :P

Miało być to na moim serwerze, ale jednak się rozmyśliłem, miało być to wykorzystywane podobnie jak Sztabki, ale jednak się rozmyśliłem..

Wpisów nie robiłem, tylko ikonki no i opisy.. ;p Bo się rozmyśliłem. ;<

Download:

http://www2.zippyshare.com/v/20303700/file.html

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/4b32ef844eac29ddd91b51172eb7fbd34492dd12

PS: Dałem Skan z Jotti Ponieważ, Jak Zwykle Virustotal Jest na Wakacjach. ;X

PS: W Paczce Jest: Ametystowy Yang, Diamentowy Yang, Złoty Yang, Srebrny Yang.

image.png

Opublikowano

Zastanawiam się po co to komu tak naprawdę to po pierwsze, a po drugie każdy może sb edytować yang czy cokolwiek innego chociaż by w gimpie : Kolory --> Barwienie ...

Opublikowano

"Hmm, nie potrzebuję już tych yangów, więc je usuwam, ale mogę je wrzucić na forum, może się komuś przyda, jeśli było lub jest to aż tak zbędne to do usunięcia  :P" 

Wiesz Up, takie coś jest traktowane jako offtop, spam, tak mi się wydaje, ale nie przeczytałeś dokładnie co napisałem, mam zamiar to usunąć, ale wrzucam na forum, ponieważ mi się to już nie przyda, ktoś może będzie miał swój pomysł i wykorzysta to? ;) Ty nie korzystasz to nie spamuj w temacie, tyle. ;)

@Rotcher Okay, też tak uważam, no ale może ktoś sobie wykorzysta, a ja pewnie za chwilkę dostanę masę hejtu, jak to zwykle bywa :D

@Rotcher Widzę że spodobał się pomysł, dzięki za dodanie tych jakże wspaniałych ss,ów! xD

image.png

Opublikowano

"Hmm, nie potrzebuję już tych yangów, więc je usuwam, ale mogę je wrzucić na forum, może się komuś przyda, jeśli było lub jest to aż tak zbędne to do usunięcia  :P" 

Wiesz Up, takie coś jest traktowane jako offtop, spam, tak mi się wydaje, ale nie przeczytałeś dokładnie co napisałem, mam zamiar to usunąć, ale wrzucam na forum, ponieważ mi się to już nie przyda, ktoś może będzie miał swój pomysł i wykorzysta to? ;) Ty nie korzystasz to nie spamuj w temacie, tyle. ;)

Po prostu uważam że każdy potrafi a przynajmniej powinien być na tyle inteligenty aby zmienić sobie kolor yang'ów czy też innych przedmiotów ;) i przeczytałem co napisałeś w temacie tylko po prostu uważam że temat jest bez sensu i tyle :)

@Edit

Dodam jeszcze ss'a tych "yangów" ;)

4Y2IEAp.jpg

Opublikowano

Widzę profesjonalizm. Są tam wpisy jakieś? Może quest czy jakiś lib pod ten zaawansowany system.

Naprawdę dzięki! Żaden serwer nie ma bryłek złota i każdy wykorzysta Twój pomysł!

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

@xdpl2012 , Dziękuje na prawdę za tak pozytywną opinię! :D Niestety wpisów nie było, nie było czasu na dalsze nauki, musisz sam zrobić, wybacz milordzie ;( 

@Quentinios , Aww używałem do tej jakże zacnej i owocnej pracy Gimpa :3!

@Rotcher No może by się dało, ale zrobiłem innym programem, Gimpeem ;c 

image.png

Opublikowano

Ambitnie widzę.

AW. Użyłeś gimpa czy wolałeś jeszcze bardziej zaawansowany program?

Anno Domini 2011

perly.png

Wysyp kolorowych pereł - powrót do przeszłości?

sygnatura2.png

Opublikowano

Na dobrą skale można by to nawet zrobić w paincie xDD

@ Edit

Zastanawiam sie po co tak naprawdę dałeś taki bez sensowy temat xDD bo zmiany koloru można zrobić wszystkiego w mniej niż minute :D

np.
ISJpKdf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...