Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl Świat TBD

MC30000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was kochani. 

Właśnie przeniosłem sie z śp. na normalny polski serwer metina. 

Wbiłem 15 lv i bije aktualnie Metiny Bitwy(te na 15 lv)

Chciałbym sie zapytać jakiegoś bardziej doświadczonego gracza po ile chodzą KU.

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Nas możesz zapytać gdzie expić, dropić ew. wycenę jakiś przedmiotów. Ceny ku możesz szybko sam sprawdzić. Wchodzisz na ch1 i tam stoi pełno shopów. Aura stoi chyba po max 1-2kk, a ku typu błyskawiczny rzut pewnie po 100k.

Opublikowano

Wystarczy zobaczyć na rynku.

Najdroższe KU to Aura, Silne Ciało i Berserk.

Bez wartościowe księgi dla Healera i Archera możesz wyrzucać na ziemię, bo nie są nic warte.

giphy.gif ­

Opublikowano

Wystarczy zobaczyć na rynku.

Najdroższe KU to Aura, Silne Ciało i Berserk.

Bez wartościowe księgi dla Healera i Archera możesz wyrzucać na ziemię, bo nie są nic warte.

Raczej Aura i Czarowane zawsze były drogie, czy silne jest drogie? Zazwyczaj wyższe ceny ma Berserk i Wir miecza.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Grałem na tbd wojem 75 i teraz mi się nie chce ;p ale z ku to aura, czarowane, berek, wirek, silne, strach, pomoc, błogo wydają się najbardziej opłacalne. Zwracaj też uwage po ile ku chodzi w obecnym tygodniu raz było tak ,że silne do 500k chodziło a za tydzień 150k.

Aura ok 1,2kk

Czarowane 500-700k

Berek 200-300k

Wirek 200-300k

Silne 200k

Strach 200-300k

Pomoc 250-300k

Błogo 300k 

Od pewnego czasu nie było mnie na serwie czyli gdzieś 2 tygodnie więc ceny mogły się zwiększyć/zmniejszyć ale jak będziesz wystawiał w takich to raczej sprzedasz :)

Opublikowano

Podobno na Samosie fajna zabawa bo sporo graczy i sklepów ale tak od 0 zaczynać to nwm. Ostatnio jak wbiłem na samosa to sporo graczy 90+ więc pvp raczej nie porobisz. Co do tbd to myśle ,że jednak warto pograć troszke jeśli naprawde tak muszisz grać na PLu.

Opublikowano

Pogralem na TBD 3 dni i stwierdzam ,ze jest ok :) W Jinno jest z kim porobic pvp , handel jest ok spoty do 45lv nie sa mega pozajmowane . Zapraszam nowych graczy , olejcie te ravie sravie i wbijac na TBD ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...