Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Essenia.pl Medium/Easy ~ Po prostu fajny serwer.

Essenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ze względu na szczerość do bólu i dążenie do celu.Oby wszystko wypaliło.Polecam

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

znowu te zbroje... ludzie nimi rzygają dosłownie.. wszędzie prawie są...

Wachlarze i dzwonki  na szamanka są ochydne ;x

Prezka czytelna i ładna wbijam na start i może zostanę na dłuzej.

Zagram archerem lub dagerem ;) Good Luck.

wilowo.jpg

Opublikowano

znowu te zbroje... ludzie nimi rzygają dosłownie.. wszędzie prawie są...

Wachlarze i dzwonki  na szamanka są ochydne ;x

Prezka czytelna i ładna wbijam na start i może zostanę na dłuzej.

Zagram archerem lub dagerem ;) Good Luck.

No ja juz wole te hwangi normalne co byly na 1-szych serwach niz te zbroje z gówna co teraz dodają ;p

Opublikowano

Prezentacja na najwyższym poziomie!

Serwer także zaskakuję nowościami, polecam oraz życzę powodzenia na starcie! :)

Opublikowano

miejmy nadzieje ,że serwer się dobrze rozreklamuje i będzie grało ponad 600 osób 

Ostatnim razem po tygodniu bez żadnej reklamy tylko mpc grało w godzinach szczytu 550-600. A na starcie było 100 osób.

A co do reklamy to właśnie próbuje ogarnąć to i owo.

XJHIavu.png

Opublikowano

jedna moja taka sugestia proponował bym dodać niekończąca się pelerynę uniknie to w większości przypadków botów jak i ułatwi expienie

Opublikowano

jedna moja taka sugestia proponował bym dodać niekończąca się pelerynę uniknie to w większości przypadków botów jak i ułatwi expienie

Jest taka pelerynka nazywa się Pelerynka ++ i dropi z bossów / IS.

XJHIavu.png

Opublikowano

Jest taka pelerynka nazywa się Pelerynka ++ i dropi z bossów / IS.

aha no to ok a teraz z innej beczki ten pierd... hosting mega przy 89 procentach się zacina i nie da się ściągnąć do końca klienta wstawcie to na spedyshare albo jakiś inny normalny hosting z którego można pobrać tego klienta bez problemu + jeszcze nie byłem na tym serwie ale już wiem o jednym bugu a prawie jestem 100% pewien ze będzie jak by co to pw :)

Opublikowano

aha no to ok a teraz z innej beczki ten pierd... hosting mega przy 89 procentach się zacina i nie da się ściągnąć do końca klienta wstawcie to na spedyshare albo jakiś inny normalny hosting z którego można pobrać tego klienta bez problemu + jeszcze nie byłem na tym serwie ale już wiem o jednym bugu a prawie jestem 100% pewien ze będzie jak by co to pw :)

Ja niestety nie będę nikogo o buga prosić. Jak chcesz to napisz jak nie chcesz to też nie pisz.

Już wrzucam na inne hostingi zaraz będzie.

XJHIavu.png

Opublikowano

Ja niestety nie będę nikogo o buga prosić. Jak chcesz to napisz jak nie chcesz to też nie pisz.

Już wrzucam na inne hostingi zaraz będzie.

nie nie chodzi mi o to czy ty masz się prosić czy też nie wole ci opisać na pw bo po co mają ludzie wiedzieć myślę ze rozumiesz o co chodzi :)

Opublikowano

nie nie chodzi mi o to czy ty masz się prosić czy też nie wole ci opisać na pw bo po co mają ludzie wiedzieć myślę ze rozumiesz o co chodzi :)

Napisałem.

A o Ktorej godzinie planujecie start??

Dzisiaj w nocy przenoszę temat do publikacji i podam godzinę startu będzie to coś koło 16-20.

XJHIavu.png

Opublikowano

inny hosting miał być zaraz nadal go nie ma ehe

Małe problemy z dostawą prądu miałem. Może być speedyshare ?

XJHIavu.png

Opublikowano

Jakaś dobra relkama jest??? Bo trochę nudno będzie grać w 30osób na serwerze, a samym mpc graczy dużo nie znajdziecie, bo z tego co Mi wiadomo jutro startuje kilka innych serwerów. :|

Opublikowano

Jakaś dobra relkama jest??? Bo trochę nudno będzie grać w 30osób na serwerze, a samym mpc graczy dużo nie znajdziecie, bo z tego co Mi wiadomo jutro startuje kilka innych serwerów. :|

Będzie reklama może dzisiaj może dopiero jutro na pewno filmik pojawi się u Keia i na paru metinowych fan-pagach.

Prezka jest już w publikacjach więc serdecznie zapraszam tutaj : http://www.mpcforum.pl/topic/1284581-esseniapl-rework-dedykmedeasy-start-120914-po-prostu-fajny-serwer/

XJHIavu.png

Opublikowano

Małe problemy z dostawą prądu miałem. Może być speedyshare ?

może być obojętniej jaki hosting oby nie to pier.. mega bo z tego się ściągać nie da :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...