Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o Aero 2

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zamówieniu online jest kilka zgód na przetwarzanie danych do celów marketingowych, chciałbym tego uniknąć, czy można nie zaakceptować tych zgód?

973031409810652949229.jpeg

I druga sprawa jak mam 16 lat to muszę to rejestrować na osobę pełnoletnią?

Opublikowano

Listów Ci raczej wysyłać nie będą, ale nie podawaj swojego głównego numeru telefonu, bo potem będą do Ciebie dzwonić z ofertami. Nie jestem pewny, ale chyba nie trzeba mieć 18 lat.

Opublikowano

według mnie to jest jak subsrybcja na yt nie chcesz nie subujesz chcesz to subujesz czyli według mnie jest to opcjonalne. Zaznacz że nie chcesz i tyle. Jak nie przejdzie to zmienisz i tyle :|

PS "

• Bezpłatny Dostępu do Internetu udostępniany przez Spółkę Aero2 mogą zamówić osoby pełnoletnie, legitymujące się ważnym dokumentem tożsamości. Każda osoba zgodnie z Regulaminem może posiadać jedną kartę SIM.

" znalazłem coś takiego :P może ci to w czymś pomoże :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...