Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy patchowaniu - Argentus

Smokesg97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim mam taki problem z argentusem , nikt nie jest na ta chwile wstanie mi pomoc wiec zglosilem się do was ...

Jest taki problem ze sciaglem nowego clienta ze stronki rozpakowałem go i jest ok do chwili gdy mam uruchomić patchera .....

Gdy wlaczam patchera wyskakuje mi blad ..... Na ta chwile nie jestem w stanie powiedzieć jaki ... Ale gdy wlacze clienta argentusa wyskakuje mi blad " Argentus.exe" WTF ?! ... Kolega polecil mi ten server i nie wiem co mam zrobić żaden kolega nigdy się nie spotkal z takim czyms , jeżeli moze wam to w czyms pomoc system Windows Xp Sp1 (sp1 ponieważ mi informatyk takiego wina wgral " , a jeżeli problemy sa czy to może być wina tego Servic Packa 1? WTF!!!!?? Proszę o pomoc ^^ z Góry dzięki daje like/suba za kazda pomoc !!

Opublikowano

z Góry dzięki daje like/suba za kazda pomoc !!

Jakiego suba? Czy jest coś o czym nie wiem? Zainstaluj service pack 3. Jeżeli nie pomoże zgłoś to do jakiegoś z adminów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...