Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ojciec

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale co? Sprecyzuj, to odpowiem.

Troll alert 20%

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Mam dopiero 15 lat :P
Sprecyzowanie to naprzykład denerwuje mnie to że mogę sobię posiedzieć na kompie do max 19 a inni mogą ile by chcieli nawed we wakacje a czasami mi głupi ch*uj bierze kabel od kompa zebym nie grał ani nic(dla niego wszystko jest graniem a sam siedzi na swoim laptopie k***s)na szczęście mam swój kabel :P ale przez tego ch*ja nawed nie mogę normalnie popołudniu używać a teraz na dodatek szkoła więc 0 k***a kompa. A ja nie jestem typem nastolatka co przeprośi wolę się ciąć niż przepraszać tego k***sa(sorry ze tak się rospisuje i za błedy jestem na komie)

- Po za tym so much wulgów, jak możesz ustabilizuj to trochę..proszę.

Opublikowano

Zastanówmy się... Masz 15 lat, Ty lubisz pograć, tato siedzi przy lapku - gra w coś? Jeżeli tak, to może jakaś wspólna gra? :p

Pogadaj z nim, że wtedy i wtedy uczysz się <odrobisz lekcje przez tą jedną godzinę czy 2, poczytasz coś>, a potem masz czas dla siebie.

Opublikowano

Zastanówmy się... Masz 15 lat, Ty lubisz pograć, tato siedzi przy lapku - gra w coś? Jeżeli tak, to może jakaś wspólna gra? :p

Pogadaj z nim, że wtedy i wtedy uczysz się <odrobisz lekcje przez tą jedną godzinę czy 2, poczytasz coś>, a potem masz czas dla siebie.

Lekcje sam odrabiam nie trzeba mi mówić. Nie w nic nie gra i nawed gdybym zrobił coś naprzykład pouczył się poczytał to tak by mi nie dał kabla bo on jest po prostu hamski. On jest taki, że to co on powie jest święte każdy ma mieć wszystko w d***e tylko zeby zrobić to co on chce. Gdybym zrobił wszystko co on chciał to tak napewno by taki był.

Opublikowano

To mu powiedz żeby się ogarnął albo sam mu weź tego pierdolonego laptopa i niech on zobaczy jak to bez niego jest, sam bym tak zrobił -.- nawet jak by mnie miał wypieprzyć z domu albo cokolwiek zrobić, jak by mi coś zrobił to bym go cisnął do tego momentu aż by się nie ogarnął.

Opublikowano

Powiedz mu może ojciec jeszcze raz dotkniesz tego kompa lub przejdziesz przez ten próg to to bedzie twoja ostatnia chwila życia.. 

Opublikowano

Albo jesteś sobą i mu uświadomisz, że jest debilem albo będziesz gnębiony przez niego do momentu wyprowadzenia się od niego.

Takie jest moje zdanie a jak nic z tym nie zrobisz to będzie to samo i żale nic nie pomogą.

Po prostu być sobą i mieć odwagę.

Opublikowano

Fajne rzeczy piszesz na swojego tatę w internecie, na pewno jest dumny ze swojego synka, jak  to nie prowo, ten temat, to jesteś zwykłym debilem i burakiem.

Na razie nie jesteś na własnym utrzymaniu także możesz sobie odbić od takich problemów życiowych. Z resztą, dzieci w większości przypadków wyolbrzymiają swoje problemy, wiec o czym my mówimy.

Opublikowano

Po prostu dba o twoją edukacje i nie chce żebyś długo grał na komputerze, sam wiesz że komputer jest uzależniający dlatego twój ojciec chce żebyś mało grał, za kilka lat kiedy będziesz miał 20/25 lat podziękujesz mu za to bo dzięki jego rygorom zdobędziesz wykształcenie i dobrze płatną prace. 

Opublikowano

Pograj z nim w szachy. Idź do mamy pogadaj jaki masz problem z ojcem. Moja rada: lepiej się ucz, ale nie gry przed komputerem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...