Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wgrać celownik - pomocy

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję pomocy przy wgraniu jednego moda, a mianowicie celownika od J1mB0. Robię wszystko według poradnika (tak mi się zdaje) który jest zamieszczony na forum, ale po wrzuceniu pliku do folderu z grą dzieje mi się coś dziwnego i zamiast "logowanie" w grze mam jakieś dziwne znaczki. Mod jest na aktualną wersję czyli 0.9.2 - proszę o pomoc, bo zapewne robię coś źle.
@Edit
Czytając jeszcze raz post na temat instalacji, zauważyłem, że jest napisane  " Po wypakowaniu widzimy folder res_mods, w nim 0.9.0, a w nim foldery: gui, scripts, xml. Foldery te kopiujemy do folderu 0.9.0 w folderze WoT'a. " celownik który pobrałem zawiera tylko jeden folder a mianowicie text, gdy go własnie wrzucam do nowo stworzonego folderu to psują mi się napisy w grze.

Opublikowano

Już wszystko działa, pobrałem ten sam celownik, ale poprawny. Najwyraźniej brakowało czegoś w tamtym. Temat do zamknięcia i przepraszam za kłopot :)

Opublikowano

Pobrałeś zły mod. Masz tu download:

http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/j1mb0s-reticles/807653

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/d2b26ee01a7d4be416f6a465297242c4467dea16047f8beed2aa98066a81efe9/analysis/

Jeśli kiedykolwiek będziesz chciał instalować mody, które mają folder text to pamiętaj aby najpierw skopiować folder lc_messages z res/text do res_mods/(numer wersji)/text a dopiero potem instalować moda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...