Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który dungeon najkorzystniejszy?

Huuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 103lv GL, brakuje mi ALZ na ekwipunek, a mianowicie ~200 kkk. Które dungeony są najbardziej opłacalne CenaWejścia/Czas/Drop ?
LiD'a robię ~10min, drop praktycznie same cory + czasem jakiś +4skill
RS'a robię ~14min, drop praktycznie zerowy nie licząc ostatniej skrzynki z której poleci shadow 7amp czy coś podobnego, czasami jakiś +4skill ale to rzadkość.
EoD'a robię ~45min (może krócej ale często się gubię), drop mieszany, mało corów, jakieś śmieciowe itemki, z największych skrzynek może coś czasem, ale to rzadkość.

Nie robiłem jeszcze tych wyższych. Co według was najkorzystniejsze? GL 1350 deffa, skille full trans, vampiric amu, 33% CR, 80% CD, ~10% amp.

Opublikowano

Możesz spamować tego eoda i liczyć na slot extender high albo jakiegoś bike czy perfect crafta osmium, ale to wszystko rzadko wypada, więc sprawdź ile są warte na serwerze i czy opłacałoby się to. Możesz też spróbować soda, powinieneś dać radę. Drop podobny do eoda i wejściówki są raczej trochę tańsze a i szybciej można to przejść.

Opublikowano

Eody robisz tak długo bo masz dość kiepskie equpment. Musisz mieć wiecej ampa aby ostre kryty walić. Eody są teraz chyba najbardziej opłacalne, więc polecam spamić je cały czas. I może map party? Z corów można spokojnie uzbierać na ok eq. 

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...