Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komp do gier

ravcio1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemandero !

Jako iż niemiłosiernie irytuje mnie mój laptop, stwierdziłem, że podaruje go rodzicom, a sam sobie kupię jak za dawnych dobrych czasów stacjonarkę. Generalnie chciałbym Was poprosić, o złożenie komputera, bądź wskazanie mi jakiejś dobrej oferty, tak aby komputer starczył na dobre gierki  przynajmniej 3 latka, nie muszą być na full detalach. Zależało by mi na tym, aby sprzedawca oferował system ratalny, za wszelkie podpowiedzi, bądź składaki wielkie dzięki! 

PS. Tak do 1700zł sklecicie coś  :D?

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

Opublikowano

Bf4 full hd na wysokich (ok 40 fps)  średnich (60+)

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Hmm a orientujecie się czy jakiś calak, nie składak jest warty obejrzenia, i czy w ogóle równa się ze składakami ?

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

Opublikowano

Hmm a orientujecie się czy jakiś calak, nie składak jest warty obejrzenia, i czy w ogóle równa się ze składakami ?

Nie, żaden gotowiec nie jest warty obejrzenia lub zakupu, nie równa się ze składakiem.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Składaki nawet nie są warte tej minuty nadwyrężania wzroku patrząc się na ich aukcje ;) O ile biorąc wydajność GPU i CPU to teoretycznie może być taki składak wydajniejszy (na allegro to za 2.5K nawet i7 się dostanie) lecz w praktyce reszta podzespołów skutecznie zaniży jego wydajność. O jakości, której w składaku nie doświadczysz nie wspominam.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Możesz mi w takim razie podesłać linki komputerów dobrych wg Ciebie, ze sklepów?

Przecież już dostałeś http://www.morele.net/inventory/info/udOR9v/ nikt ci nie karze ci go składać, morele oferuje złożenie komputera czyli do domu przyjdzie ci już gotowa skrzynka gotowa do podłączenia.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Zestaw zaproponowany przez użytkownika @dinek300 to w sumie najlepsza opcja w tej cenie. Jedynie kości pamięci można wymienić na te

http://www.morele.net/pamiec-goodram-ddr3-play-4096mb-pc1866-gy1866d364l9a-4g-604762/

cena identyczna, a 1866 zamiast 1600 MHz. Co prawda na tej płycie i tak będą działać jako 1600 MHz, ale może dzięki temu uda się zbić CL do 8 zamiast 9.

Jeśli będziesz zamawiał zestaw w morelach to możesz sobie dodać do koszyka usługę montażu.
http://www.morele.net/montaz-komponentow-zestaw-komputerowy-od-trzech-elementow-266770/
to ta usługa.
Jeśli będziesz zamawiał to przy zamówieniu w polu kod promocyjny wpisz
O44Y129AC8
i naciśnij obok wyślij to koszt montażu zmieni się na 1 złoty, a wysyłka będzie darmowa.
Alternatywnie zamiast montażu możesz wybrać kartę sieciową wi-fi Asusa, dokładnie taką
http://www.morele.net/karta-sieciowa-asus-usb-n10-nano-621331/
Wtedy  przy zamawianiu skorzystaj z kodu
WP35ZXZG5A

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...