Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy HeadSet

Kaszke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki waszym zddaniem jest najlepszy headset do playstation 3? Taki nie za drogi nie za tani i chiński tak od 200 do 300 zl. Chciałem grać gta online przy headsecie Logitech G430, Ma miniaturową karte dźwiękową/muzyczną jak kto woli, na usb. Na youtube nie znalazłem żadnego poradnika który by mówił ze działają. Tylko testy I unboxingi, jeszcze był filmik jak testował mikrofon przy ps4. Ktoś ma te słuchaweczki I może się wypowiedzieć?

Opublikowano

Design powinien być najmniej ważny ;) Bo i tak siedzisz z nim w domu i nikt nie będzie Cię widział ani nic. A jakościowo jest dobry. 

Opublikowano

Praktycznie każdy model słuchawek podłączysz pod konsolę, prócz tych co mają tylko USB a nie Jack'a.

Także wybierz sobie takie słuchawki jakie Ci odpowiadają i kup kartę dźwiękową na USB za 5zł i przejściówkę 2xRCA za 5zł.

Oczywiście też polecam oryginalne słuchawki do konsoli PS3 od Sony, Sony Pulse naprawdę świetnie brzmią.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Design powinien być najmniej ważny ;) Bo i tak siedzisz z nim w domu i nikt nie będzie Cię widział ani nic. A jakościowo jest dobry.

ale jednak

Ja wole nosic na uszach sluchawki a nie statki kosmiczne bo niekiedy widzialem sluchawki o wygladzie ufo

A no I nie chce oficjalnych sony do Ps3 bo na komputerze też czasem pogrywam więc chciałbym żeby działały z PC

Opublikowano

Ja mam Tritton 720+ i szczerze lepszych nie widziałem. Opłaca sie w 100%. Firmówki te niebieskie są o tyle c*****e, bo mają c*****e mikro, sam chciałem kupić, ale mikrofon to dla mnie 50% headsetu;>

Opublikowano

Kurs dolara? :D

Juz mam: 3,25 zlotego

Wyszlo mi ze ok. 230 zl. To nie duzo... Będą dobre? Jak sądzisz?

Znając Sony to tak, ma być tylko trochę słabszym modelem od Gold.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...