Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nextmt2.pl [Dedyk] [4Fun]

Steico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,serwer NextMt2.pl po raz pierwszy został udostępniony graczą w roku 2012 . Dziś nastał przełomowy moment.

327771405694775692604.png

Rejestracja została otwarta, i jest już darmowa! Oraz została wprowadzona nowa strona WWW.

952661405694722692604.png

Strona WWW:

www.nextmt2.pl

Download:

xxx

Maszyna serwerowa: (hosteam ,PREMIUM ( < 1.5Gbps) 

200571405694775692604.png

214371405694637692604.png

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

EXP w stosunku do PL'a wynosi 50.000% 

tak szybko jak u nas exp nie leci nigdzie!!! zapraszamy do gry.

konto usuniete

Opublikowano

Nic się z prezki nie dowiedziałem, zamiast przyciągać graczy to raczej ich odstrasza.

Jeśli to "cos" ma prezentować serwer i ekipę to moje wrażenie jest takie że nie chce wam się poświęcić trochę czasu na dobra grafikę i zrobienie więcej ss'ow z gry a gdy wpadnie trochę kasy to będzie olewka a potem serwer off (nie mowiac a bugach).

Z mojej strony to tyle, powodzenia.

EDIT: ten serw to chyba jakis fake, wsumie juz po adresie strony widac: 

http://91.205.75.103/~mtpl/next/NextMt2/index.php
Opublikowano

To cos wg działa ?

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

Nie wiem już który to raz z kolei, widzę tą prezentację.

Nie lepiej jedna?? Nie ma sensu, chyba że chodzi o nabijanie tematów.

Serwer niczym mnie nie zachęca, ale mimo to powodzenia.

Bo widać uparcie wrzucacie te prezentacje i nadal wam mało. 

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Tak jak up dobrze pisze, opierdalacie się dyskretnie, robicie od c***a prezentacji, o co chodzi? Chyba, że tak jak mówię dyskretne ''reklamowanie'' serwera. Wydajcie te parę zł, na YouTubera dobrego, czy cokolwiek, co miało by pomóc w rozwijaniu i reklamowaniu serwera. Moim zdaniem, więcej teraz Byście zarobili, jakbyście wydali trochę kasy, na to co pisałem o góry, aczkolwiek, nic nie gwarantuję, każdy ryzykuje, w końcu rywalizacja, Pozdrawiam & Powodzenia.

Opublikowano

Owszem, jest to serwer 4fun i może od zabawy jest w miarę fajny, lecz tylko na kilka godzin, max dni.

Ogólnie serwer nie jest najgorszy i w miarę Ciekawy - pod warunkiem, że nie występują na nim liczne bugi.

Mimo to prezentacja serwera bardzo odstrasza, nie przekazuje czytelnikowi praktycznie żadnych informacji i posiada brak estetyki.

Proponuję ją poprawić.

Życzę powodzenia w rozwoju serwera i pozdrawiam. 

Opublikowano

Kolejnym razem gdy będziecie publikować ten serwer poprawcie prezentację od strony graficznej bo zniechęca :)

Odnośnie serwera - standard nic nie zaskakuje ale życzę powodzenia :)

Opublikowano

Wy się tylko patrzycie na Prezentację, Jeżeli byście mieli wybierać poza Ładną dziewczyną A Taką troszkę Brzydką to byście zapewne wybrali Ładną i głupią, a  brzydsza by była mądrzejsza.

Dobra, do tematu.

Prezentacja może i nie przyciąga, ale ona tu nie jest punktem właściwym.

Chyba punktem właściwym jest Nabijanie LVLi, Wcześniej dawało się je dawać że od razu 250 itd, Teraz 1-2h I ma się 255 lvl.

Ale co najlepsze, nie wiem czy inni mają KD z isu, czy po prostu jadą na bugach / KM, Bo wszyściutko na miecze, dwuręki sztylety. I j*b 3kk dostałem z duchowego, jak mam ledwo co 500-600K HP, Gdyby tego nie było, to by był dość dobry Serwer.

Opublikowano

Reje darmowa ale żeby w miarę dawać sobie radę w pvp musisz 50 paczek w IS'a władować inaczej jesteś nikim  :)

Prezentacja syf , server już się przejadł i only IS .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Reje darmowa ale żeby w miarę dawać sobie radę w pvp musisz 50 paczek w IS'a władować inaczej jesteś nikim   :)

z czegos musza sie utrzymywac, w sumie ten serwer to jakis wielki zart, ale gzgz za to ile sie trzymacie, sam nie zagram, lubie takie serwery ale ten to przesada.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Reje darmowa ale żeby w miarę dawać sobie radę w pvp musisz 50 paczek w IS'a władować inaczej jesteś nikim   :)

bierzesz sobie szamana healera / smoka kupujesz wachlarz +0 i walisz po 500~1kk

Opublikowano

Po obejrzeniu takiej prezki mam myśli że ten serwer to fake do zgarnięcia passów no i może natrzepania troche kaski.

Nie zagram niezbyt ciekawie to wygląda.

mojasygnan.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na serwerze grałam - nie polecam, serwer tylko pod IS, bo bez niego jest się nikim -.-

Masa bugów na serwerze, kosmiczne dmg, jak się znajdzie buga <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...