Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienić w eq na grote?

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam 84 lvl, mental, eq chce do groty na spoty (ziny):

-Zbroja  : Niebianka +5 1,5k hp 15% odp. na strzały 3% do pż, 3x kd +4

-Broń     : Tryton +5 20% grota, 3% omdlenie, 3% spowolnienie, 3x kd +4 do expa

-Kolczyki: Ebo +9 20% grota, 10% odp. na strzały, 6% miecze

-Bransol: Z nieb. łez +6 1,5k hp, 5% do pż, 5% przeszywka

-Buty     : Skórzane kozaki +9 15% szansa na unik strzał, 1k hp, 3% krytyk

-Nasior  : Złoty +9 2k hp

-Tarcza : Lwia +9 NNO

-Hełm    : Maska strachu +5 20% diabły

Co w pierwszej kolejności zmieniać? (prosiłbym o rozpisanie to tak: pierwszy_item_w_kolejności z bon1 bon2 -> drugi itd.)

Legenda
Opublikowano

Wbij trytona na 8/9 lub zainwestuj w dobrą trute żeby bić po 2k z hita. Potrzebny Ci będzie buff oraz silne na G

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Legenda
Opublikowano

Buffa posiadasz? Bez niego mentalem ani rusz do groty. Ewentualnie jak FuBu na marmurach.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Branse ebo sobie kup najlepiej  2k hp + cos na diably

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Kurcze, dlaczego ja mam wrażenie, że w ogóle nie czytaliście mojego posta lub nie macie pojęcia o czym wy piszecie ^^

Branse ebo sobie kup najlepiej  2k hp + cos na diably

Mam ebo +9 20% grota + 10 strzały ^^

Buffa posiadasz? Bez niego mentalem ani rusz do groty. Ewentualnie jak FuBu na marmurach.

Mam, radzę sobie dobrze w grocie, a przynajmniej tak myśle, ponieważ przed pewnymi zmianami uciągałem prawei połowe presuba ^^

Nie pytam was czy sobie poradzę, bo to ja wiem, tylko co opłaca się według was zmieniać jako pierwsze, dalej itp.

Aktualnie moje typy do zmiany, to:

- Tarcza na 61 lvl +9: NNO+ 20% grota + coś na unik ciosów (jeśli uda się taką znaleźć)

- Bransa: 1,5k hp 20% grota + 5 lub 10% do pż (-||-)

- Hełm na 60lvl min. +8 20% grota + jeśli by dało radę unik na strzały (bo chyba się da?)

Opublikowano

Kurcze, dlaczego ja mam wrażenie, że w ogóle nie czytaliście mojego posta lub nie macie pojęcia o czym wy piszecie ^^

Mam, radzę sobie dobrze w grocie, a przynajmniej tak myśle, ponieważ przed pewnymi zmianami uciągałem prawei połowe presuba ^^

Nie pytam was czy sobie poradzę, bo to ja wiem, tylko co opłaca się według was zmieniać jako pierwsze, dalej itp.

- Tarcza na 61 lvl +9: NNO+ 20% grota + coś na unik ciosów (jeśli uda się taką znaleźć)

- Hełm na 60lvl min. +8 20% grota + jeśli by dało radę unik na strzały (bo chyba się da?)

Kolego, jemu chodziło o branse ebo, a nie kolczyki.

Buff by Ci się przydał, o wiele lepiej by Ci było.

Opublikowano

bransa najlepiej te 10 do hp, chyba, że wolisz branse ebo, ale z tym by było dużo więcej roboty. Co do hełmu myślę, że wystarczy ta na 61 z blokiem +6/7+ 20 diabły jakby się dało. :)

Opublikowano

Dwureka do groty z buta? Gz k***a xD Wgl. dwureka do groty jest bezuzyteczna, a przynajmniej na Plu. Exp tam mentalem opiera sie na skillach dlatego minimum g1 te ofensywne, ale hity również, a dwuręką z buta będzie za wolno, a z konia sie nie expi w grocie. Tarcza by sie przydala nno+diably, hełmik troche podbic i te kozaki takie troche nie w c**j ni w oko. Moim zdaniem lepsze by były po prostu+9 2k pż od tych co masz i buff jest niezbędny 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...