Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

taskeng.exe HELP

anonim7777

Pytanie

Opublikowano

czesc siema mam jakies gowno od wczoraj na pc jest to jakis wirus niby czy cos nie wiem jak to naprawic co jakis czas mi sie pokazuje cmd na sekunde i znika spowodowane jest to 2x kliknieciem jakies aplikacjiu czy cos tak wyczytalem kij wie, pomozcie leje lajkami 

a to scierwo wyglada tak procesy tego wylaczylem i nic 

http://i.imgur.com/d1W6pNt.jpg?1

skanuje mbam i nic

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skan jest bezsensu, program jest częścią systemu i jego pojawienie świadczy o możliwości usterki rejestru głownie złych kluczy itp wpisów

w sumie wystarczy go skasować w autostarcie albo usunąć z dysku

najjlepiej  skasować / odinstalować jakiś program Microsoftu, jaki to nie pamiętam i nie chce mi się szukać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Walnij w razie czego skan aby sprawdzić czy nie ma uszkodzonych plików systemu, w cmd wpisz

sfc /scannow

Opublikowano

skan jest bezsensu, program jest częścią systemu i jego pojawienie świadczy o możliwości usterki rejestru głownie złych kluczy itp wpisów

w sumie wystarczy go skasować w autostarcie albo usunąć z dysku

najjlepiej  skasować / odinstalować jakiś program Microsoftu, jaki to nie pamiętam i nie chce mi się szukać

duzo pomogles .

btw zrobilem czysczenie rejestru ccleanerem i od poczatku dnia sie to nie pokazuje 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...