Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiadomo już kiedy start?

BSOD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiadomo już kiedy start MU2? czekam na start i czekam już bardzo długo niby mieli wystartować w pazdzierniku tamtego roku chyba a tu nadal cisza i nadal nic nie słyszałem o oficjalnym starcie tej gry

Jeżeli jestem w błędzie prosze napisać co i jak z góry thx ^^ czekam na answers

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj patrzę na gry-online, gdzie miała być data październikowa 2014 roku, a tutaj 2016.. 

Możliwe, że nie doczekamy się na nową odsłonę Mu Online. 

k4L2ZMS.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma dokładnej daty, ale pojawiły się 3 screeny, więc projekt nie jest porzucony, działają i to się liczy! Tylko szkoda, że po 3-ech latach pojawiły się ledwie 3 screeny...
Wszystko jest na wyżej wymienionym FP

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma dokładnej daty, ale pojawiły się 3 screeny, więc projekt nie jest porzucony, działają i to się liczy! Tylko szkoda, że po 3-ech latach pojawiły się ledwie 3 screeny...

Wszystko jest na wyżej wymienionym FP

Screen na rok nie... xD nie no podobno porzucili prace nad czyms dla mu 2 wiec ja czekam cierpliwie
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Miało być 10 października, a tu dupsztyl wyszedł. Oni tak przedłużają tą premierę i tak na prawdę nic nie wiadomo. Może nawet wcale nie ujrzeć Europy.

Opublikowano

Bardzo widzę tutaj negatywnych emocji związanych z tym projektem ale teraz dam Ci przykład na podstawie blizzard.

Kiedy został wyłowiony błąd w WoW i miał wyjść dodatek a w tym czasie robili Diablo III też po rzucili projekt dla dobra sprawy i zarobków. Też nie wiadomo co jest może wyłapali błąd w plikach i próbują coś załatać nic nie wiadomo. A skąd można wiedzieć czy przypadkiem nie jest taka sprawa jak z Diablo że zaprojektowali silnik ale on kompletnie nie nadawał się do użytko a konstruowali go prawie 3 lata a po wstawienie grafiki i innych czynników mechanizm gry nie wyrabiał i musieli wszystko do nowa stworzyć. Moim zdaniem można jeszcze spokojnie wytrzymać. Jeżeli na prawdę będzie taka grafika i fabuła gry w Mu Online dodatkowo będzie można stworzyć prywatny serwer to będę jedną z pierwszych osób który będzie to priorytet dodatkowo bardzo starych graczy odmiana na pewno zachęci na powrót do MU co wiąże się z milionowymi zyskami. 

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to na razie wstrzymali prace nad MU2...

hah jaka wrożka-_-. Pokaż żródło twoich bredni. Nigdy nie oglosili oficjanie daty premiery, a że ubodzy umysłowo patrzą sie na wikipedia  gdzie każdy może tam pisać to wychodzą potem takie kwaitki.

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

I oby nie padło jak pierwsze Mu ;(

Pierwsze MU nie padło do dziś są serwery oblężone ludźmi... Ale prawdę mówiąc to ja w mu zaczynałem na wersji 0.97 o ile nie starszej, 0.97 po prostu dobrze pamiętam :) 2001 lub dalej... Wtedy to były czasy MU, a Ty w 2014 jeszcze o tym piszesz i niby padło? O_o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...