Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10 ciekawostek Minecraft #2 - Owiele lepsza jakość

minecraftyear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Logo programu u góry jest trochę denerwujące, film został obrobiony w Camtasia Studio... Musisz zmienić te cyferki w niebieskim okienku, bo wygląda to słabo.

Materiał nie robi szału, ale jak dla mnie może być. Musisz jeszcze trochę popracować, pouczyć się - pooglądaj innych, większych YTberów.

Co do samej treści, nie mam zastrzeżeń, może być ;).

Opublikowano

Co do ciekawostek beznadziejne, wszyscy to wiedzą, a jak nie to wystarczy włączyć wiki, każdy minecraftowiec, który gra już z rok powinien znać wiki na pamięć, jedyne co nie wiedziałem to, że creeper lewituje. Jak już ci wcześniej pisałem poczekaj zanim zaczniesz "karierę" z youtubem, teraz to nie ma sensu. Zwłaszcza jak widziałem tego "vloga". Ciekaw jestem czy w ogóle jesteś w stanie bez szukania w google wyjaśnić czym jest vlog. Na vlogach mówisz co i jak, a ty tylko powiedziałeś, że to vlog, chuczy wiatr i nie nie słychać w większości filmu -_-.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

To intro jest zbyt długie, skróć je trochę, utnij po tym jak zanika napis "Minecraft". Następną rzeczą są te małe pasy na dole i górze. Użyj jakiegoś darmowego programu do nagrywania, kup ten lub pomyśl jak uniknąć tego loga na górze (Do niczego nie nakłaniam, chyba wiesz o co mi chodzi :D) ew. Kup ten program (jeśli jesteś zainteresowany kupnem licencji na Action! napisz do mnie, chodzi mi o 2 licencje (60zł za 1)). Poczytaj jeszcze o efekcie "Auto Duck", do tego przyda ci się opcja w Action'ie "nagrywaj dźwięk do oddzielnej ścieżki dźwiękowej". Powodzenia!

Opublikowano

Logo programu u góry jest trochę denerwujące, film został obrobiony w Camtasia Studio... Musisz zmienić te cyferki w niebieskim okienku, bo wygląda to słabo.

Materiał nie robi szału, ale jak dla mnie może być. Musisz jeszcze trochę popracować, pouczyć się - pooglądaj innych, większych YTberów.

Co do samej treści, nie mam zastrzeżeń, może być ;).

Mam AAE od niedawna i się uczę

400%20postow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...