Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cs go brak dropów.

MilionyDecybeli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego przy każdej grze w cs go nie dostaje nagrody ? tzn same skrzynki zamiast broni - jak to wygląda z tymi dropami ?

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

Aby dropnąć np. skrzynkę Phoenix'a musisz posiadać Operację Phoenix, bez tej operacji masz bardzo małą szanse na drop tej skrzynki i tak jest ze wszystkimi Operacjami. A jeżeli chodzi o drop skinów to masz na to odpowiedni %.

Opublikowano

To zależy od szczęścia. Np mój kolega dropnął 2 letnie esporty na 10 meczy a ja 3 letnie esporty na 10 meczy. Musisz grać aby coś dostać. Zawsze jest szansa na drop skina a jak mnie doszły słuchy na Rankedach najwięcej dropu idzie ale nie bierz tego tak na serio bo tylko tak słyszałem, nie potwierdzone info.

2d6v47n.png

Opublikowano

Aby dropnąć np. skrzynkę Phoenix'a musisz posiadać Operację Phoenix, bez tej operacji masz bardzo małą szanse na drop tej skrzynki i tak jest ze wszystkimi Operacjami. A jeżeli chodzi o drop skinów to masz na to odpowiedni %.

nie wiesz to się nie odzywaj, bo tylko spamujesz

każdy ma równe szanse na drop fenixa

na przedmiot jest mało %, ale bardziej opłacalne są skrzynki ( np. breakout jest za 1 euroo, mi 3 pod rząd dropnęly [operacja breakout wymagana] ). Sprzedajesz skrzynki -> kupujesz itemy

graphic.png

Opublikowano

UP2 jak nie wiesz to się nie wypowiadaj :). Nie jest zawsze taka sama szansa na drop skinów i skrzyń.

Polecam tą stronkę :

Na stronie możesz znaleźć, kiedy następuje restart dropów w CS:GO. Jest to przydatne, aby wiedzieć kiedy można oczekiwać dropów. Co tydzien jest jeden restart i gracz może wylosować dwa skiny i dwie skrzynki.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Mi od ponad tygodnia nie dropi, i coraz bardziej się wk$#**. Mało tego, znajomy wszedł  i w ciągu 3 map miał 3 dropy (2 skiny,  1 skrzynia), a u mnie cisza. Raczej ban na mixy na 7 dni tego nie powoduje (chyba), a ban się kończy w piątek ^^

Opublikowano

A po co ci właściwie te skiny za 0.04euro? Jedyną wartościową rzeczą są skrzynki breakout ale tylko jak masz wykupioną operację.

Opublikowano

Ogólnie jest limit dropów tygodniowo (bodajże 4 czy 5) i potem musisz czekać na nowy tydzień bo już nic Ci nie dropnie, zresztą te skiny co dropią są warte po 5 centów także nie masz się czym przejmować chyba :P

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...