Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Plus internet modem - problem

WasiakPL

Pytanie

Opublikowano

Posiadam internet z plusa na modemie 823. 

Dawniej korzystałem bez anteny i działał w WCDMA. Podłączyłem działał w WCDMA, ale bez anteny już nie działał. 

Dziś grałem i nagle zerwało połączenie, a gdy nacisnę manualnie połącz to cały czas jest ikonka oczekiwania (ładowania).

Obecnie działa tylko w GSM i to tylko z anteną. 

Dodam, że wejścia na antene w modemie są rozszerzone od złego wkładania. 

Czy modem mógł się uszkodzić ?

Jest zerwana jedna z dwóch plomb, czy istnieje wymiana modemu w salonie na gwarancji lub odpłatnie ?

Mam jeszcze rok umowy

---

Nie polecam plusa :)

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, wejście na antenę modemu mogło się uszkodzić, jak i sama antena, są to bardzo delikatne rzeczy dlatego częste wyjmowanie i wkładanie im nie służy, odpłatnie Ci to wymienią, na gwarancji raczej nie - jest to uszkodzenie spowodowane przez Ciebie.

Nie polecam plusa :)

Nie jest to wina plusa, tylko uszkodzonego modemu, a jeśli modem jest rzeczywiście uszkodzony, to jest to Twoja wina, a nie Twojego operatora.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Wymień tam gdzie to kupywałeś a jak nie wymienia to pozostaje kupić nowy  modem z lepszej firmy...Posiadałem firme ''Plus'' i ciągle z nimi problemy miałem , z modemami ale to stare dzieje ;) 

Opublikowano

Ja też plusa nie polecam. Często niema internetu przez cały dzień i jest to wina sieci. Polecam Play :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...