Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedmioty za pieniądze

Winged4Everr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisałem z typem od długiego czasu wreszcie chciał mi dać 60.00 euro za itemki 
Pstrong want to transfer for your accout 60,00€. The exchange will involve the transfer of money for a predetermined items.
He want to trade his 60,00€ for your items in trade. You will get your money after the transaction.

Pay: 60,00€
Transfer ID address: *****

GSN Guard System Number: *******(?) 

No i zaakceptowałem i nagle mi pisze że ma bana na 7 dni a ja pieniędzy nie dostałem choć w jesgo ez widze moje itemki 

oszukał mnie ? < moge pisać do suppa mam screeny >

kom44ndo6_eune_24_4_logo.png

Opublikowano

Nie pisz. Gdzieś w regulaminie jasno pisze że Valve nie ponosi odpowiedzialności za przeprowadzone wymiany. Taka sama jak zasada w metinie czy innej grze. Okradł Cię? Twoja wina. Coś musiałeś przeoczyć. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Napisz do supportu a Oni Cie wyśmieją ... Szkoda czasu , dałeś się zrobił w "bambuko" i tego Ci nikt teraz nie odbierze , A co do Twojego kolejnego postu , że to niby działa to teraz nie graj głupa , tylko powiedz jak jest naprawdę , bo na steam jedyną możliwością wymiany pieniądze na steam  za skina jest wystawienie go na rynku i odnalezienie go na rynku przez zainteresowanego :) 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

naprawdę łykacie takie bajki?  takich wiadomości z generatora w necie jest od groma i dalej nie jestem w stanie uwierzyć, że jeszcze ktoś się na to nabiera. Na logikę, jak ktoś może dać więcej za item, który w każdej chwili mógłby kupić na rynku społeczności. No do świąt i mikołaja jeszcze daleko.

Ostatnio zwyzywałem ziomka, który za AWP Corticera MW chciał mi dać z 30 euro, ale oczywiście ja musiałbym mu dać ten item jako prezent. No myślałem, że spadnę z krzesła ze śmiechu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...