Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem nr 2

Lucker190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze czy w sprawie buga bana na 7 dni pisać do support steam po polsku czy po ang ? I Otóż mój problem gdyż chcę się zalogować tu https://support.steampowered.com/newticket.php bo mi tak każe to musze napisać kod weryfikacyjny . Próbowałem pierdyriald razy lecz zawsze pisze że źle przepisałem . Zmieniałem je na inne i każdy pisze że zły . A żeby mi tu osoby nie pisało caps lock wyłączony . Cholerne volvo ;/

Opublikowano

Raczej wątpie , żeby Ci odpisali w te 7dni  . Odbanować Cię nie odbanują , bo to z Twojej przyczyny mm się nie odbył lub skończył się 4vs5 ( tak jak napisałeś "w sprawie bug bana na 7dni" czyli z Twojej winy Cię wywaliło) lecz ja nie bronię ani jednej ani drugiej strony . Chcesz to pisz do supportu , lecz wątpie by Ci odpisali w te 7dni , Szybciej Ci się ban skończy niż Cie odbanują ( tak apropo to system banuje a nie Volvo ) 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Ale właśnie mnie to dziwi mimo to że wyszedłem to ok . Ale odrazu wszedłem gdy się wyświetliło że moge dostać bana ale nikogo nie było. Powinno zaliczyć jako że wszedłem z powrotem to nikogo nie było i wyszedłem i nagle ban ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...