Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logi servera

Ramzesso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja chciałbym się dowiedzieć jak mniej więcej wyglądają logi sevrera plemion jeśli ktoś posiada np priva. Przez logi rozumiem co gracz dany kliknął itp Ponieważ na tej podstawie team plemion wykrywa nielegalne oprogramowanie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie chodzi o IP tylko bardziej o akcje jakie dany gracz robi na servie np. Wchodzi do ratusza. Buduje coś. Jak takie logi wyglądają w serverze. W sprawie skryptów właśnie mnie to zaciekawiło kiedyś Bryff(ten admin z diabełkiem) napisał że technicy sprawdzają logi i tak blokują boty/skrypty które kiedyś były używane więc własnie o te logi mi chodzi 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie chodzi o IP tylko bardziej o akcje jakie dany gracz robi na servie np. Wchodzi do ratusza. Buduje coś. Jak takie logi wyglądają w serverze. W sprawie skryptów właśnie mnie to zaciekawiło kiedyś Bryff(ten admin z diabełkiem) napisał że technicy sprawdzają logi i tak blokują boty/skrypty które kiedyś były używane więc własnie o te logi mi chodzi 

Widzą ilość akcji bardziej w sensie w jakim tempie są wykonywane , wiadomo że człowiek z automatu nie zgrałby w 10 ms np. 100 ataków.

To już jest coś zauważalnego globalnie , więc skrypt jaki oni mają podświetla im prawdopodobnie te akcje.

@stachu1192 to spamer , więc zgłoś go.

PS:Nie dali by ci takich informacji , bo to jest niedostępne dla zwykłych graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...