Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie można znaleźć pustyni.

CzytamWypociny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie moge znalezc pustyni a gram juz 3 godziny na singleplayer pomocy ,a jak wchodze do wioski iron golem mnie bije

Spróbuj stworzyć nowy świat i na nim spróbuj poszukać pustynie, może znajdziesz ją szybciej, a jak tak nie chcesz to daj sobie op'a byś mógł latać i polataj w różne strony i poszukaj tej pustyni.

Opublikowano

Spróbuj stworzyć nowy świat i na nim spróbuj poszukać pustynie, może znajdziesz ją szybciej, a jak tak nie chcesz to daj sobie op'a byś mógł latać i polataj w różne strony i poszukaj tej pustyni.

A da sie zainstalować mod ,który sprawia ,że atakują cie fale zombiaków? bo jak sie zabuduje zrobie wioske to nie mam co robić.

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

Mod nie potrzebny, wystarczy samemu spawnować zombie, z żeby było ciekawiej można za pomocą command blocków zrobić auto spawnowanie się :)

Poza tym nie polecam gry, że sobie obudujesz wioskę i tyle. Co do pustyni to zalezy tylko i wyłącznie od szczęścia, może jest za jakas górą i ją mijasz...

Iron Golemy cię biją ponieważ one bronią wioski, jeżeli uderzyłeś jakiegoś NPC lub golema to one cię zaczną bić :). Jakbyś nie ogarniał tych command blocków to moge zrobic poradnik.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Stwórz nowy świat i pewnie szybciej znajdziesz pustynię Tylko, jak robisz świat wybierz opcję 'Creative Mode'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...