Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyciek nagich zdjęć sławnych gwiazd

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już jest w 100% potwierdzone, z pewnych źródeł wiem że to nie tylko Jennifer Lawrence ale także gwiazdy typu Selena Gomez,Lea Michele, Arianna Granade, no po prostu dużo dużo sławnych gwiazd ja nie wiem jak ten hacker zdobył aż tyle tych zdjęć ale prawdopodobnie nie poprzestanie tylko na zdjęciach.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imo osoba która robi sobie nagie zdjęcia powinna być świadoma że w dzisiejszych czasach takie coś może wyciec nawet jeżeli trzyma to prywatnie w swoim telefonie, jeżeli te osoby będą tym wkurzone faktem iż są to nagie zdjęcia to znaczy że po prostu nie są zbyt mądre :D Aczkolwiek włamywanie się komuś na pc/telefon i wykradanie danych jest przestępstwem i za to mają prawo się wkurzyć.

na c**j oni robią wo ogóle sobie te nagie zdjęcia, skoro nie chcą ich publikować, debile...

za 20. lat wydrukują i do rodzinnego albumu?

ps Ariana nawet jest xD

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie ma moich zdjęć :ninja:

A tak na serio kto normalny robi sobie takie zdjęcia w tych czasach? Kazdy głupi wie ze takie dane łatwo wykraść, głupie gwiazdeczki.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

poproszę pw

Na wp wszystko zasłonięte 466111407529114366506.png

tak czy siak szkoda mi tych osób, ale żeby tam trzymać takie zdjęcia? już wolałbym kupić kompa - 0 nic nie ma oprócz zdjęc, 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Tutaj macie co nieco o tym opisane http://niebezpiecznik.pl/post/wyciek-nagich-zdjec-101-aktorek-i-modelek-w-tym-joanny-krupy/

Osobiście widziałem dość dużo tych zdjęć, bo na reddicie co jakiś czas były wrzucane z nimi paczki, ale przyznam, że niedużo jest tam pokazane.

To ty chyba malo widziałeś, szkoda że sa tylko 3 zdj Ariany.. reszty jest o wiele więcej, nawet jest filmik jednej celebrytki jak się masturbuje (nie fake bo jest pokazana jej twarz itp) oraz jak uprawia seks.  B)

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Ale powiem wam szczerze myślałem że gwiazdy między innymi Jennifer Lawrence są bardziej ładne a tu nic "zaskakującego" nie ma i są przeciętnymi kobietami, to makijaż robił z nich piękne kobiety :D

Opublikowano

Głośno się o tym zrobiło. Szczerze mówiąc, wisi mi to. Mam gdzieś te nagie zdjęcia tych wszystkich gwiazdeczek.

Opublikowano

Kto robi tak wielkie akcje, żeby zarobić parę dolarków z dotacji? To jest pytanie.

Każdy myślący haker. Ten akurat żądał zapłaty w bitcoinach. Teraz portale plotkarskie rzucą się na pełną paczkę płacąc włamywaczowi :)

Opublikowano

101 gwiazd, a w US jeden celebryta do drugiego mówi o tej sprawie, tam po prostu szumi. Każdy znany prawdopodobnie już w prasię się wypowiedział na ten temat, sprawa śmieszna, i w sumie...szkoda że Ariana się puściła. ;((

@ Top Proszę już w skrajnych sytuacjach pisać na PW sprośbą o link do nich, a nie spamić nam tutaj, bo nic nie wnosicie do tematu akurat takimi postami.

[*]

Opublikowano

101 gwiazd, a w US jeden celebryta do drugiego mówi o tej sprawie, tam po prostu szumi. Każdy znany prawdopodobnie już w prasię się wypowiedział na ten temat, sprawa śmieszna, i w sumie...szkoda że Ariana się puściła. ;((

@ Top Proszę już w skrajnych sytuacjach pisać na PW sprośbą o link do nich, a nie spamić nam tutaj, bo nic nie wnosicie do tematu akurat takimi postami.

Gdzie jak z nią były tylko trzy zdjęcia, nieprawdaż? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...