Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana klasy

Freszer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem. Przeniosłem się do innej szkoły. Wszystko pięknie, były wakacje i przeniosłem wszystkie papiery i wyraźnie powiedziałem do której klasy chcę dołączyć, powiedzieli mi, że nie ma problemu. Idę dziś na rozpoczęcie, miałem iść do tej klasy co chciałem i dowiaduję się, że przydzielili mnie do innej klasy. Jak wyobrażam sobie, że miałbym tam chodzić to chce mi się rzygać, bo patola taka, że nie da się tego opisać. Obie klasy liczą mniej - więcej tyle samu uczniów. Według was powinni mnie przenieść bez problemu czy będą jakieś problemy? 

Opublikowano

Jeżeli jest wolne miejsce, to nie powinien być to problem.Teraz klasy są chyba do 26 czy tam 27 osób.

Opublikowano

Idź do sekretariatu zaprezentuj swój problem, a oni załatwią wszystko za Ciebie tylko to trochę potrwa etc. Z przeniesieniem raczej nie będzie problemu, może po prostu to jakaś pomyłka, że wsadzili Cię do tej klasy a nie tej której chciałeś, zdarza się :)

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, mam nadzieję, że mnie przepiszą bez problemu. Przynajmniej teraz mam jakieś nadzieje xD

Zrobiłem podobnie jak ty, nowa szkoła i podkreśliłem wyraźnie do której chcę wstąpić klasy, wsadzili mnie do najgorszych idiotów z całej szkoły, mało tego, sam dyrektor mi powiedział, ze nie ma możliwości aby mnie przenieść... 

Opublikowano

u mnie w klasie jest 42 osób, a cała szkoła liczy 36 uczniów :)

przeniosą cie bez problemu tylko wystarczy zgłosić do dyrektora szkoły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...