Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KwadratowaMasakra

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick : Nivix (Premium)

Dawniej M1rr1 (Administrator McGlobal <3)

Dlaczego ja ? : Hmm dużo by pisać, ogółem jestem kreatywny i lubie dobrą zabawe :D

Czas poświęcany na gre : około 2-3h, teraz jeszcze szkoła etc...

Coś o sobie ? : To co wyżej ? :D

Nagrywam na youtube, mam chyba 3 konta po ponad 100 subskrypcii i będe nagrywać jak mi sie zachce i czas na to pozwoli :)

Komunikatywnośc : Raczej łatwo sie ze mną dogadać, jak coś trzeba zrobić to to zrobie, jak tego nie umiem zrobić to się naucze i to zrobie, proste :D

Premium : Tag 

Zamiary : Rozwale go... xD a powaznie to trzeba go rozkręcić na większą liczbe graczy

Ts3/Skype/GG tylko na pw :3

Mikrofon sprawny :D 

lu4f3lY.png

Opublikowano
------ Pdanie użytkownika, który nie posiada konta na MPC-----
Nick:MaroMC
Dlaczego akurat ty: Jestem ogarniety/lubie takie serwery
Czas poswiecany na grę: 4/5h
Coś o sobie:Nazywam sie Andrzej. Od 4lat mieszkam we Hiszpani. W wolnych chwilach lubię sobie pograć w CS:GO'a bądź Minecraft'a ;)!
Staż w grze minecraft(cat) lata
Nagrywasz na YT?:Tak
Ilość Twoich widzów: narazie 0 ale bede dużo nagrywał
Masz zamiar nagrywac z serwera:Oczywiscie ze tak
Komunikatywność: 9/10
Premium:tak
Zamiary co do serwera:hcialbym na nim poprostu grac i rozmawiac z innymi, tak dlugo jak to bedzie mozliwe. A co do samej gry, to zbudowac domek i zdobyc wszystkie mozliwe trofea, oraz jak to BuraczekCebulaczek, zrobic Dywan z Diamentow!   ;)
TeamSpeak:Tak
Mikrofon:Tak

3302m3QuoH.png

Opublikowano
Nick : BleuInfini

Dlaczego ja ? : Zagrała bym na serwerze innym niż wszystkie.

Czas poświęcany na gre : Do 4h. O ile nie będe mieć praktyk.

Coś o sobie ? : Imię Wiktoria (ambitniejsi domyślą się po nicku).Mam 17 lat.Mieszkam w Gdańsku.

W Miecrafta gram od wersji 1.2 alpha oraz miałam piątke z języka polskiego (nie tak jak pan na górze).

Komunikatywnośc : Duża.

Premium : Nie.

Zamiary :Dobra zabawa

Ts3/Skype/GG Na skajpaju i MPC.

Mam sprawny mikrofon.

Oraz nie będe nagrywać nic ,bo po prostu się do tego nie nadają warunki w moim domu.

QL4A4Sf.png

Opublikowano

Nick: Jeleniowaty

wielkibyczur

Dlaczego akurat ty: Jestem osobą dojrzałą, umiem organizować, ale równie dobrze sprawuje się jako szara myszka. Jestem raczej typem samotnego kopaczo/budownika, lecz ogarnięte towarzystwo też jest dla mnie.

Czas poświęcany na grę: Zakładając, że w tyg mam szkołę, to zapewne 4 h dziennie to maks o ile tyle będę mógł 

Coś o sobie: Posługuje się pseudonimem Jeleniowaty, w najbliższej przyszłości zostanę technikiem informatykiem, mam spore pokłady wolnego czasu. Interesuje się muzyką, filmami i wycieczkami górskimi. Tyle powinno wystarczyć, zawsze mogę do opowiadać Towarzyszą.

Staż w grze minecraft: Długo ale wersji to nie pamiętam, dawno przed enchatami itp.

Nagrywasz na youtube: nie

Masz zamiar nagrywać z serwera: nie

Ilosc twoich widzow: 0

Komunikatywnosc: Jeśli chcesz się ze mną dogadać to się dogadasz proste.

Premium: Brak

Zamiary co do serwera: Zagrać z ogarniętymi graczami na ogarniętych ludzi, dobrze się bawić i mieć co robić

teamspeak3: Tak

mikrofon: Tak

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Nick: ImprisoneD

Dlaczego akurat ty: Od dawna nie grałem w Minecrafta. Widząc filmik na youtubie, przypomniały mi się stare czasy, więc pomyślałem, że poszukam serwera. Ten wydaję mi się odpowiedni, a ja jestem odpowiednią osobą na ten serwer. Ogarniam wszystko w minecrafcie, znam zasad ortografii :).

Czas poświęcany na grę: Jeśli mi się spodoba, to pewnie jakieś 5 godzin.

Coś o sobie: Jestem Mateusz,  lubię grać na komputerze, interesuję się informatyką. 2 razy w tygodniu trenuje tenisa, lubię również piłkę nożną. 

Staż w grze minecraft: Od wersji 1.7.3 (tej starszej)

Nagrywasz na youtube: Nie.

Masz zamiar nagrywać z serwera.

Ilosc twoich widzów.

Komunikatywność: Nie mam problemu z rozmawianiem z innymi, jestem zwykle miły, łatwo nawiązuje znajomości. Jest ok.

Premium: Brak.

Zamiary co do serwera: Dobrze się bawić na serwerze, spędzić miło czas, poznać ciekawych ludzi. 

ts3: Jest.

mikro: Jest.

Opublikowano
Nick : Niveros

Dlaczego ja ? : Jestem kreatywny i lubię dobrą zabawe :)

Czas poświęcany na gre : ze 3-5h - szkoła i problemy :D

Coś o sobie ? : lubie grać w minecraft i oczywiście pisać pluginy :D też dobrą zabawe lubie :)

Nagrywam na youtube, mam 700 widzów :)

Komunikatywność  : Raczej łatwo sie ze mną dogadać :)

Premium : Nie

Zamiary : Trzeba rozkręcić graczy :D żeby więcej grało

Ts3/Skype/GG  , TS3 mam, skype mam, gg mam

Mikrofon sprawny :D

Opublikowano

Witam serdecznie.

Lista osób, które dostały się na Whitelist jest już zrobiona i mamy na niej troszkę ludzi.

Aktualizacja grafiki już za kilka godzin...

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Nick: ImprisoneD

Dlaczego akurat ty: Od dawna nie grałem w Minecrafta. Widząc filmik na youtubie, przypomniały mi się stare czasy, więc pomyślałem, że poszukam serwera. Ten wydaję mi się odpowiedni, a ja jestem odpowiednią osobą na ten serwer. Ogarniam wszystko w minecrafcie, znam zasad ortografii :).

Czas poświęcany na grę: Jeśli mi się spodoba, to pewnie jakieś 5 godzin.

Coś o sobie: Jestem Mateusz,  lubię grać na komputerze, interesuję się informatyką. 2 razy w tygodniu trenuje tenisa, lubię również piłkę nożną. 

Staż w grze minecraft: Od wersji 1.7.3 (tej starszej)

Nagrywasz na youtube: Nie.

Masz zamiar nagrywać z serwera.

Ilosc twoich widzów.

Komunikatywność: Nie mam problemu z rozmawianiem z innymi, jestem zwykle miły, łatwo nawiązuje znajomości. Jest ok.

Premium: Brak.

Zamiary co do serwera: Dobrze się bawić na serwerze, spędzić miło czas, poznać ciekawych ludzi. 

ts3: Jest.

mikro: Jest.

Dodaj mnie na skype: bartek.fajne.

Pod twoją nazwą kryję się wiele użytkowników.

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Nick : Icenator

Dlaczego akurat ty : Gram na serwerach Hardcore od dawna. Co świadczy o mojej inteligencji co do gildii. Potrafię świetnie budować gildie [mocne i ładnie wyglądające]. Jestem pozytywnie nastawiony na grę z pełnym profesjonalizmem. Jestem osobą kulturalną znającą zasady ortografii i kultury osobistej. Jestem też zabawny czasami :P

Czas poświęcony na grę : W roku szkolnym 4-5h może i więcej. 

Coś o sobie : Mam na imię Adrian, mam 15lat, chodzę do klasy 3 gimnazjum, mieszkam w województwie dolno-śląskim. Trenuje prawie zawodowo piłkę nożna już od 10lat. 

Staż w grze Minecraft : Gram już od 2009 roku w Minecraft.

Nagrywasz na YouTube : Tak nagrywam.

Masz zamiar nagrywać z serwera? : Świetnie się złożyło bo szukałem podobnego serwera do nagrywania :p

Ilość twoich widzów : Chyba 155 ;D

Komunikatywność : Mam zasadę. Jak gram to jestem na Ts3 ;p Ogólnie to wolę gadać z kimś grając niż nie ;p Więc nie ma z tym problemu ;D

Premium : Nie ;d

Zamiary co do serwera : Świetnie się bawić z innym graczami. Prowadzić porządną serie na YouTube z serwera :D 

Ts3 : Jest.

Mikro : Jest [10-tego mam nowe ;p]

Pozdrawiam c;

P.s. Nagrywałem zamorak z McGlobal ;D

1j90lz.jpg

Opublikowano
Nick : fidosek

Dlaczego ja ? : Chcialbym pograć z uwagi nawet na WL :).

Czas poświęcany na gre : Do 4h.

Coś o sobie ? : Mam na imię Daniel, mam 16 lat, umiem dogadać się z innymi jak i nawiązać współpracę :).

Komunikatywność : Duża.

Premium : Tak.

Zamiary : Dobra zabawa

Ts3/Skype/GG: Ts3 mam, GG: 51441291

p.s.

Mam sprawny mikrofon. Ale nie mam zamiaru nagrywać  na YT z powodu mojego laptopka ;3

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano
Nick: DZOKERSOL 

Dlaczego akurat ty: Lubię takie serwery i zapewne pomogę w rozwoju serwera (tam gdzie ja tam każdy wyłapany bug)

Czas poswiecany na grę: 3/5 w weekendy dłużej 

Coś o sobie: Jestem Kuba. Miałem już z 9 serwerów minecraft a na kilkudziesięciu byłem modem/adminem. Lubię grać w gry kompterowe. Uczę się na informatyka. 

Staż w grze minecraft: 3-4 lata jakoś tak

Nagrywasz na YT?: Tak

Ilość Twoich widzów: narazie 0 ponieważ przygotowywuję się

Masz zamiar nagrywac z serwera: Tak 

Zamiary co do serwera: Pomóc mu w rozwoju. Być może zostać chat modem lub moderatorem i dobrze się bawić. 

Opublikowano

Nick:xHellos

Dlaczego akurat ty: Jestem ogarniety
Czas poswiecany na grę: niekiedy 5h
Coś o sobie:Nazywam sie Rafał. W wolnych chwilach lubię sobie pograć w Minecraft'a
Staż w grze minecraft: nwm tak z 4 lat
Nagrywasz na YT?:Nie
Komunikatywność: 10/10
Opublikowano

Nick: Slasher_

Dlaczego akurat ty: Jestem ogarniety

Czas poswiecany na grę: niekiedy 5h

Coś o sobie:Nazywam sie Kacper. Nie gram w MC ale zagram z Zamorakiem na tym serwie xD (zamorak to kradziej diaxóF)

Staż w grze minecraft: Od MC Alpha 1.2.2

Premium: tak

TeamSpeak: Tak

Mikrofon :Tak

Opublikowano

Nick: SuperEzio
Dlaczego akurat Ty: Jestem bardzo ogarnięty pomimo wieku, lubie takie serwery.
Czas poświęcany na grę: ok 2,5 h
Coś o sobie: Mam na imie Mateusz, bardzo lubie grać w gry, mieszkam we Wrześni (ok. 30 km od Poznania)
Staż w grze Minecraft: beta 1.7.5
Nagrywasz na Youtube?: Kiedyś nagrywałem.
Masz zamiar nagrywać z serwera?: Nie.
Ilość Twoich widzów: 510.
Premium: Tak.
Zamiary do serwera: Bawić się z graczami, dobra zabawa.
TeamSpeak 3: Tak.
Mikrofon: Tak.

Opublikowano

Nick:Oxozon
Dlaczego akurat ty: Jestem ogarniety/lubie takie serwery/gralem duzo na HC (co znaczy ze ogarniam dobrze MC).
Czas poswiecany na grę: Od 2 h do <x> h
Coś o sobie:Nazywam sie Jakub. W wolnych chwilach lubię sobie pograć w CS:GO'a bądź Minecraft'a  ;)!
Staż w grze minecraft: Od wersji 1.5.2 BETA (nie 1.5.1 tylko BETA)
Ilość Twoich widzów: 14
Masz zamiar nagrywac z serwera:Oczywiscie ze nie xD
Komunikatywność: 8/10
Zamiary co do serwera:Chcialbym rozbudowac moja osade itp... budowac fortece, zeby miec z*******y zamek z z*******ymi ukrytymi pułapkami!

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Prezentacja moim zdaniem beznadziejna albo i gorzej, ale serwer może być nawet ciekawy. Dlatego mam małe pytanko. Czy Team Speak jest obowiązkowy? W sensie mogę go pobrać wejść i posłuchać co inni mówią, ale niestety nie mam możliwości rozmowy. Dodatkowo stormwind.pl to tylko marny chwyt? Adres strony nie działa. Myślałem, że dowiem się więcej. :P

Opublikowano

Prezentacja moim zdaniem beznadziejna albo i gorzej, ale serwer może być nawet ciekawy. Dlatego mam małe pytanko. Czy Team Speak jest obowiązkowy? W sensie mogę go pobrać wejść i posłuchać co inni mówią, ale niestety nie mam możliwości rozmowy. Dodatkowo stormwind.pl to tylko marny chwyt? Adres strony nie działa. Myślałem, że dowiem się więcej. :P

TeamSpeak3 jest obowiązkowy choć by do słuchania.

nazwa to tani chwyt, ponieważ strona jest w budowie na 2 edycję 

3302m3QuoH.png

Opublikowano
Nick: LanoMC

Dlaczego akurat ty: No siemka, w tym pkt mam zapewne napisać o jaki to ja ku*wa jestem ogarnięty i tak dalej,  bla bla bla. Coś mnie ruszyło w sercu (zapewne to że czas leci a moja Machinima leży i rozmyśla) i postanowiłem wejść na MPC, patrze, a tu j*b Temacik "Kwadratowa Masakra" Szczerze nie znam się na KM zbytnio, wiem tylko że na niej poznało się wielu Youtuberów. Cóż, przejdę do właściwej części, "Dlaczego ja?" Potrafię grać w teamie z obcymi mi osobami, więc nie będę darł mordy o byle jajeczko. Gdyby to kogoś interesowało jestem po mutacji. No, więcej nie chce mi się pisać bo jestem leniem (hyhy) a scenariusz patrzy na mnie i czeka aż go zaatakuje mym długopisem.

Czas poswiecany na grę: Hmm 2h? Zależne od dnia, w weekendy mogę praktycznie, do 21.

Coś o sobie: No siemanko, siemanko. Tutaj Lanko Emce anko ale rymów tu nawiało, przejdę do właściwej części bo za chwile z 2 linijek utworzę 8... albo więcej, a tego nikt nie chce. Jestem Patryk, 13 letni gimbazjalista ^^ inny niż stereotyp powiada, co to oznacza? A no oznacza że nie napiepszam na PC od wejścia na chatę aż do końca dnia, umiem się zachować przy obcych, nie popełniam wielkiej ilości błędów ortograficznych, prędzej interpunkcyjnych. Od dawna marzy mi się robić to co robił pajojajo, mianowicie Machinima na Garry's modzie, ale cii to tajemnica mydełka. Dodam że jestem Zwolenikiem Role Play'u. Jeśli kogoś to interesuje, nie bez powodu mam Derpy w Avatarze, a jak się nie mylę w Sygnaturce "Pan Lano" z kucykami w tle. Otóż tak, jestem fanem My Little Pony, co to oznacza? A no... szczerze nic to nie oznacza, zwyczajnie jak na moje zdanie MLP jest odpowiedzią na dzisiejsze "Spierdalaj" :). Więc jeśli ktoś tutaj z obecnych chce obrazić mnie przez to że jestem od... trzech miesięcy Bronym, niech wpierw obejrzy przynajmniej dwa odcinki i zobaczy Polski Fandom. Pozdrawiam serdecznie. Lano,

Staż w grze minecraft: Od wersji 1.8.1 Beta ;P

Nagrywasz na YT?: Tak.

Ilość Twoich widzów: 5 :P

Masz zamiar nagrywac z serwera: Cóż, możliwe, całkiem możliwe że ruszę swoje cztery litery i zrobię coś.

Premium: Nie, jeszcze nie zdecydowałem się na Premium, gdyż Mojang coś ciekawego moim zdaniem wprowadzi w 1.8 i wtedy Możliwe że zakupie Premkę, aktualnie używam Zycza/Speed Launchera

Zamiary co do serwera: Cóż, mam tylko chęć poznać nowe osoby, oraz wyluzować się trochę na serwerze.

Opublikowano

Nick: LanoMC
Dlaczego akurat ty: No siemka, w tym pkt mam zapewne napisać o jaki to ja ku*wa jestem ogarnięty i tak dalej,  bla bla bla. Coś mnie ruszyło w sercu (zapewne to że czas leci a moja Machinima leży i rozmyśla) i postanowiłem wejść na MPC, patrze, a tu j*b Temacik "Kwadratowa Masakra" Szczerze nie znam się na KM zbytnio, wiem tylko że na niej poznało się wielu Youtuberów. Cóż, przejdę do właściwej części, "Dlaczego ja?" Potrafię grać w teamie z obcymi mi osobami, więc nie będę darł mordy o byle jajeczko. Gdyby to kogoś interesowało jestem po mutacji. No, więcej nie chce mi się pisać bo jestem leniem (hyhy) a scenariusz patrzy na mnie i czeka aż go zaatakuje mym długopisem.
Czas poswiecany na grę: Hmm 2h? Zależne od dnia, w weekendy mogę praktycznie, do 21.
Coś o sobie: No siemanko, siemanko. Tutaj Lanko Emce anko ale rymów tu nawiało, przejdę do właściwej części bo za chwile z 2 linijek utworzę 8... albo więcej, a tego nikt nie chce. Jestem Patryk, 13 letni gimbazjalista ^^ inny niż stereotyp powiada, co to oznacza? A no oznacza że nie napiepszam na PC od wejścia na chatę aż do końca dnia, umiem się zachować przy obcych, nie popełniam wielkiej ilości błędów ortograficznych, prędzej interpunkcyjnych. Od dawna marzy mi się robić to co robił pajojajo, mianowicie Machinima na Garry's modzie, ale cii to tajemnica mydełka. Dodam że jestem Zwolenikiem Role Play'u. Jeśli kogoś to interesuje, nie bez powodu mam Derpy w Avatarze, a jak się nie mylę w Sygnaturce "Pan Lano" z kucykami w tle. Otóż tak, jestem fanem My Little Pony, co to oznacza? A no... szczerze nic to nie oznacza, zwyczajnie jak na moje zdanie MLP jest odpowiedzią na dzisiejsze "Spierdalaj" :). Więc jeśli ktoś tutaj z obecnych chce obrazić mnie przez to że jestem od... trzech miesięcy Bronym, niech wpierw obejrzy przynajmniej dwa odcinki i zobaczy Polski Fandom. Pozdrawiam serdecznie. Lano,
Staż w grze minecraft: Od wersji 1.8.1 Beta ;P
Nagrywasz na YT?: Tak.
Ilość Twoich widzów: 5 :P
Masz zamiar nagrywac z serwera: Cóż, możliwe, całkiem możliwe że ruszę swoje cztery litery i zrobię coś.
Premium: Nie, jeszcze nie zdecydowałem się na Premium, gdyż Mojang coś ciekawego moim zdaniem wprowadzi w 1.8 i wtedy Możliwe że zakupie Premkę, aktualnie używam Zycza/Speed Launchera
Zamiary co do serwera: Cóż, mam tylko chęć poznać nowe osoby, oraz wyluzować się trochę na serwerze.

Najlepsze podanie jakie kiedykolwiek widziałem ;)

Pozytywnie, zabawnie i z ograniczeniem.

Do zobaczenia na serwerze.

PS: zapraszam na rozmowę [ts] [skype]

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Na liście mamy już ponad 20 osób!

wszystko wskazuje na to, że start serwera odbędzie się już w ten WEEKEND!

Liczba miejsc ograniczona, napisz podanie już dziś!

[dziś aktualizacja WHITELIST]

3302m3QuoH.png

Opublikowano
Nick: greenwoodpolish

Dlaczego akurat ty: A czemu nie? :P Bezsensowne pytanie. ;d

Czas poświęcany na grę: Niestety w tygodniu zajęcia kończę dość późno, ale na pewno godzinka się znajdzie.

Coś o sobie: Hmm... interesuję się geografią, podróżowaniem oraz też trochę architekturą krajobrazu. ;)

Staż w grze minecraft: Gram od dawna, ale dość rzadko.

Nagrywasz na youtube: Raczej nie

Ilość twoich widzów: -

Komunikatywność: Jestem osobą bardzo spokojną, ale łatwo wyprowadzić mnie z równowagi mały sprawami. Nie wiem czy ta szczerość dobrze wpłynie na dodanie mnie do białej listy. :D

Premium: Tak

Zamiary co do serwera: Miło spędzić czas.

teamspeak3: Mogę pobrać.

mikrofon: Tak, ale wolę nie używać z własnych powodów. ;p

Opublikowano

Nick: greenwoodpolish
Dlaczego akurat ty: A czemu nie? :P Bezsensowne pytanie. ;d
Czas poświęcany na grę: Niestety w tygodniu zajęcia kończę dość późno, ale na pewno godzinka się znajdzie.
Coś o sobie: Hmm... interesuję się geografią, podróżowaniem oraz też trochę architekturą krajobrazu. ;)
Staż w grze minecraft: Gram od dawna, ale dość rzadko.
Nagrywasz na youtube: Raczej nie
Ilość twoich widzów: -
Komunikatywność: Jestem osobą bardzo spokojną, ale łatwo wyprowadzić mnie z równowagi mały sprawami. Nie wiem czy ta szczerość dobrze wpłynie na dodanie mnie do białej listy. :D
Premium: Tak
Zamiary co do serwera: Miło spędzić czas.
teamspeak3: Mogę pobrać.
mikrofon: Tak, ale wolę nie używać z własnych powodów. ;p

Witam serdecznie.

Z przyjemnością oznajmiam, że dostał się Pan do Whitelist serwera Stormwind.

Proszę o pobranie TeamSpeak3 i tam czekać na mnie.

IP programu wyślę na PW.

PS: Dlaczego akurat ty To pytanie jest bardzo sensowne.

3302m3QuoH.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...