Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura] Kiceł

Kiceł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373291180-U247153.png

Tematyka: Kicasyni, szczegóły niżej :ninja:
Wysokość: 200
Szerokość: 800
Kolorystyka: Według uznania, ale najlepiej jakieś wyraziste barwy, np. jasnozielony, indygo czy pomarańcz.
Dodatkowe informacje od zlecającego: Daję wam proste zadanie, więc mam nadzieję że mnie tym razem nie zawiedziecie. Bazę już mam - aktualnie ustawioną (sam zacząłem się bawić i ustawiłem efekt, chodzi o to samo tylko że lepiej), jej proszę nie modyfikować - chodzi mi tylko o dodanie ciekawych efektów. Moja wizja to dokładnie coś takiego jak w obrazku niżej, z tym że podział będzie ukośny. Ważne żeby postać była wyraźnie widoczna, tło może mieć intensywniejsze kolory.
Materiały do wykorzystania:
http://i.imgur.com/OOp73Ki.jpg - sygnatura w większej wersji, dla lepszej jakości
http://www.gotykforum.pun.pl/_fora/gotykforum/avatars/2.jpg - o ten motyw mi chodzi. Czyli w uproszczeniu: czarne ukośne łączenia między segmentami i każda część w innym kolorze. Naokoło można przyciemnić, zresztą tak jak w przykładzie. Do tego według uznania jakieś świetliki czy inne bajery, nie wiem, to wy jesteście grafikeły.
Wynagrodzenie: Tyle lajków ile będzie trzeba, w zależności od tego jak się postaracie może być od 1000 do 2000.

PROSZĘ, JEŚLI MASZ ZAMIAR TO ZROBIĆ NA ODWAL SIĘ, NIE ZACZYNAJ WCALE. Zadanie jest chyba na tyle proste, że można dłużej posiedzieć dla lepszego efektu.
PS Wydaje mi się że upload MPC pogarsza jakość, więc prosiłbym o inny hosting :)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Średnio mi podchodzą te prążki, wolałbym coś żywszego, szczególnie jeśli chodzi o kolorystykę ;) Bardziej zależy mi na intensywnym kolorze w tle, nie na postaci.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Trochę proste, nie sądzisz? Liczę raczej na jakąś kreatywność w tworzeniu tego tła, bo to byłbym w stanie zrobić sam w kilka minut.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To już lepsze ;) Jak ci się chce to możesz jeszcze trochę poprawić styk postaci z tłem (czwarty segment jest okej), sypnę limitami i dam się jeszcze wykazać innym ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Trochę offtop, więc sorry. Zdaję sobie sprawę, że to nie to, czego szuKAŁeś (hehe xD). Po prostu dzisiaj nie umiem dodać tego czegoś do pracy, żeby była ona co najmniej zadowalająca. Prześpię się z pomysłami i zobaczymy czy jutro uda mi się z tego jakoś wybrnąć.

Pozdrawiam,

Beekeeper

War... War never changes...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...