Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diosesmx Tradehack Wszyscy Razem

Viesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc TradeHack istnieje ale z mojego punktu widzenia na 90%

Na pewnym forum potwierdziło to już tyle osób....

a mianowice diosesMx jest to włoskie forum o hackach w którym stworzyli najprawdopodobniej tradehacka a do tego store hacka

Objaśniam działanie:

Trade hack -każdy chyba wie ale napisze.Otóż można wziąć item z handlu bez akceptacji drugiej osoby.

Store Hack- Pro hack dzięki ,którym możemy okradać sklepiki!!!-czyli nawet ta metoda handlu będzie niebezpieczna... xD

Tylko jest mały problem hacka z tego forum można albo kupić,albo... dostać za 3000 postów..

Jak by to było angielskie bądź niemiecki forum to pół biedy ale to jest włoska strona..

Jeżeli ktoś zna w miarę dobrze włoski to się zgłaszajcie.I do tego mam pomysł:

Założymy sobie "forumowe" konto na diosesMx i podamy dla użytkowników premium hasło i login.Każdy będzie codziennie wchodził na to konto i zapisywał co najmniej jedną wiadomość z pomocą translatorów.Jak się sprężymy to uda się napisać te 3000 a wtedy każdy kto przyczynił się do tego będzie mógł korzystać z TradeHacka ale...

Pomyślmy o tym jeśli każdy z tego forum będzie miał TH to chyba koniec metka, i pewnie team-metin2 szybko by coś naprawił i po TH &SH.

http://www.diosesmx.org/board/ -----> link do forum

Wypowiadajcie se co o tym myślicie może wcale DiosesMX nie ma TH może się mylę...

szczerze to wam powiem że sam niewiem jak tam posta napisać

sygna1.png
Opublikowano

@Up

Dalem ci minuska licze na Pluska :D

@TOPIC

Co ty ktos na pewno zmienilby haslo jakby bylo duzo postow :(

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

to najlepiej niech każdy założy sobie swoje i kto pierwszy wbije 3k postów i będzie miał TH wrzuci go na forum i git xD

sygna1.png
Opublikowano

@up - konto jest na 1 osobe i z 1 IP można korzystać to na pewno bo by sie kilku pozbierało te 100 euro i by miało. Po 2 jak ja bym miał to bym nie wrzucił po 1 nie bede swojej kasy wydawał bo ktoś chce żebym wrzucił a kupiłem go ja sam, po 2 choćbym sam nabił te 3k postów też bym nie dał bo zapracowałem na to

Opublikowano

raczej nieosiągalne , ale skoro oni mogli napisać trade hacka to czemu polacy nie napiszą? Chyba ze to jakis pro elo elo doktor informatyki , i zniezle sumki na tym zarabia :D

Opublikowano

Ja mam konto z kumplami. W jeden dzień wbijamy ok. 150 postów bez warna.

Myślę, że za jakieś 20-25 dni będziemy mieli 3000 postów.

I teraz rodzi się pytanie czy dać tego TH tutaj czy nie :)

e1: No to wybaczcie, ale sam bede was oszukiwal :)

Mascheranocopia.png

Opublikowano

To jest hiszpańskie forum o ile się nie mylę.

A co do tego to bezsensu... I tak się nie uda, bo takich cierpliwych tutaj użytkowników nie mamy. Nawet autorowi się znudzi za tydzień.

Był już raz taki pomysł (rodimop wykminił) ale w końcu odeszło w niepamięć to konto :rolleyes:

Tylko jest mały problem hacka z tego forum można albo kupić,albo... dostać za 3000 postów..

Dostać to można za free, ale trzeba się do niego zalogować kontem które posiada 3k postów :mellow:

@edit

I teraz rodzi się pytanie czy dać tego TH tutaj czy nie

Ale trzeba się do niego zalogować! Czyli dawać nie można, bo by se ktoś wbił i zmienił passy i miał by tylko dla siebie <_<

link miałem dodać ale tego nie zrobię, ponieważ zapodziałem gdzieś link :P

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Można by zrobić bota który by nabijał posty nawet wiem jak to zrobić :) bd informował was później co i jak....

sygna1.png
Opublikowano

Up : Powodzenia oO. Bot który dostosuję posta do tematu i przetłumaczy na Hiszpański na poziomie czytelnictwa xD.

Temat: Bardzo by się przydało, ale nikt nie jest taki cierpliwy, a 100 euro nikt raczej nie wystawi ;P

3f0322152d.png

Scorpion to ja (burning-brushes.pl) ;P

Jack'u Sparrow'ie, czy lękasz się śmierci?!?! - Davy Jones

Kapitanie, Jacku Sparrowie, i nawet niewiesz jak. - Kpt. Jack Sparrow.

Tekst którego mogę słuchać latami xD.

NIE ZALEŻY MI NA TYCH DUPNYCH PLUSACH CZY MINUSACH KROPKA.

Opublikowano

Jak już pisałem wraz z kolegami jesteśmy tak cierpliwi i spokojnie dobijemy 3000 postów, ale co z tego jeśli się z nikim nie podzielimy pasami. Tak więc tylko my będziemy z tego korzystać. :)

A samego hacka to można tutaj wystawić tylko, że nikt na niego nie wejdzie :)

Mascheranocopia.png

Opublikowano

Więc jesteś z tego zadowolony, super. Tylko ja o tym bocie wiem coś czego ty nie wiesz oO... A wiesz mi bez tego ciężko Ci go będzie używać :DD... Nie chcę dostać trade hacka chcę a by całe forum go miało... samolub głupi (Przepraszam ale to jest prawdziwa szczerość). Wbijaj 3k postów... i tak nic nie wskurasz :D

A swoją drogą, ile to ma wirusów... ;> 1-2. Tak, możliwe, że działa. I teraz pomyśl ... oni mogli mieć to dla siebie, ale sie podzielili , dzięki czemu ty znów będziesz miał go sam dla siebie... Ta... ale co będziesz miał, to się przekonasz jak go pobierzesz.

3f0322152d.png

Weteran
Opublikowano

E tam jak was słucham to widzę że nikt jeszcze sam nie zarabia...Mój kuzyn zapłacił za tego "Trade-Hacka" ale , no właśnie wszystko niby ok ok wchodzi a tu jakieś napisy po hiszpańsku..Czyli wyszło na to że 100 euro poszło się pierdo... :mellow:

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Nie chcę dostać trade hacka chcę a by całe forum go miało... samolub głupi (Przepraszam ale to jest prawdziwa szczerość). Wbijaj 3k postów... i tak nic nie wskurasz :D

Hmm.. wiesz ja bym się chętnie podzielił, ale... Jak już kolega wyżej napisał trzeba podać pasy na konto na którym jest 3k postów. Więc ja podam jakiś nupek zmieni i co wtedy? Zabawa od nowa z wbijaniem postów?

Mascheranocopia.png

Opublikowano

Nie w gruncie rzeczy to robisz tak ;P Ściagasz pliczek rozpakowywujesz z hasłem o ile jest pakujesz bez hasła wrzucasz na hosting. :P

3f0322152d.png

Opublikowano

grubcioo mozesz wbic te 3k postow i tak na plu sie nie wzbogacisz, a dlaczego ? bo ten hack nie dziala na plu. Kiedys passy byly na youtube i dzialal tylko na privach ;]

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Up : Powodzenia oO. Bot który dostosuję posta do tematu i przetłumaczy na Hiszpański na poziomie czytelnictwa xD.

Temat: Bardzo by się przydało, ale nikt nie jest taki cierpliwy, a 100 euro nikt raczej nie wystawi ;P

Po co te wszystkie funkcje ....

Wystarczy program Tasker

I pisać bez sensowne posty i je usuwać o ile się da ...

A w noc może by z 1k nabił :)

Muszę sprubować

Narazie to jestem na etapie :

zalogowałem się - jak napisać posta:D

Pomoc mile widziana i + nagradzana

sygna1.png
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...