Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie

mocnny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile zajmuje przeciętnemu graczowi wbicie 10tiera od zera?,oraz czy to prawda że jak się przejmuje bazę i się zniszczy na tej bazie taki jagby namiot coś w tym stylu tam co rozłożone  jest to wtedy szybciej się przejmuje

Opublikowano

Zależy od wielu czynników, nie da się tego określić. Kyrze zajęło to kilkanaście dni.

Co do tego przejmowaniu bazy, to nie prawda. W normalnym trybie 1 czołg = 1 punkt na sekundę, kolejny czołg skraca ten czas o połowę, czyli gdy sam przejmuesz bazę, capowanie trwa 100 sekund.

Opublikowano

Mi zajęło 3 tygodnie z przerwami, a przeciętnemu graczowi bez konta premium i czołgu premium 8 poziomu może zająć nawet trzy miesiące.

Opublikowano

Ja gram już w to 2lata a nadal nie mam X, lecz to przez duże przerwy i fakt że rozpocząłem kilka linii naraz. Ale jak wiesz jak grać i masz z kim grać to wbicie 10 zajmuje maksymalnie 5miesięcy.

Opublikowano

Ja gram już w to 2lata a nadal nie mam X, lecz to przez duże przerwy i fakt że rozpocząłem kilka linii naraz. Ale jak wiesz jak grać i masz z kim grać to wbicie 10 zajmuje maksymalnie 5miesięcy.

Ja podobnie robiłem. Rozpocząłem 10 linii, przez ponad 1,5 roku bez żadnej Xt, teraz mam 4 i 3x 9t.

Opublikowano

Rozwiązaniem jest czołg premium i konto premium. Jak chcesz wbić X dosyć szybko, to jest to zdecydowanie potrzebne.

Opublikowano

oraz czy to prawda że jak się przejmuje bazę i się zniszczy na tej bazie taki jagby namiot coś w tym stylu tam co rozłożone  jest to wtedy szybciej się przejmuje

Nie, ale zawsze warto rozjeżdżać te skrzynki na capie, bo mogą utrudnić decap, a przez to spowodować przegraną.

Opublikowano

Nope, w którejś aktualizacji dodali możliwość przebijania takich obiektów więc to nie pomaga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...