Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem jak włączam silka przez loadera i z botem to jak chwile poboci to gra się wyłącza i wychodzi do pulpitu bez żadnego komunikatu, wcześniej miałem problem z send error lecz naprawiłem go usuwając plik i teraz został tylko ten problem myślałem, że to przez duże wymagania to ustawiłem detale na low lecz nic nie pomogło a jak gram normalnie na maksymalnych detalach bez bota to się nie wyłącza jedynie jak wyłączyłem żeby bot nie zbierał golda to później się to robi ok. 20min jak gram na multi koncie to też tylko te z botem mi wyjdzie Proszę o pomoc

Co nikt nie ma chociaż jakiś sugestii??

Opublikowano

Witam mam taki problem jak włączam silka przez loadera i z botem to jak chwile poboci to gra się wyłącza i wychodzi do pulpitu bez żadnego komunikatu, wcześniej miałem problem z send error lecz naprawiłem go usuwając plik i teraz został tylko ten problem myślałem, że to przez duże wymagania to ustawiłem detale na low lecz nic nie pomogło a jak gram normalnie na maksymalnych detalach bez bota to się nie wyłącza jedynie jak wyłączyłem żeby bot nie zbierał golda to później się to robi ok. 20min jak gram na multi koncie to też tylko te z botem mi wyjdzie Proszę o pomoc

Co nikt nie ma chociaż jakiś sugestii??

Widzę, że nikt nie wie co może być nie tak nawet dzisiaj winda na nowo zrobiłem cały dysk format najnowsze stery do karty(ati) i cały czas to sami tylko teraz najczęściej jak bot chce gadać z tym od broni w Hotan to wychodzi do windows jak go przejdzie to jakoś pójdzie na spota i po expi 20 - 40 min może teraz komuś coś zaświta a jak nie to proszę o pomoc z agbotem na nic mam DC jakieś 5 min po zalogowaniu

Opublikowano

Problem już rozwiązałem więc temat do zamknięcia:)

a jak rozwiązałeś, bo ja mam podobny problem, gdy robie repota i tp do hotan, odstaje crasha do pulpitu bez żadnego komunikatu...

Ref-rosire