Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stałe FPSy

Haywen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
CZEŚĆ.

Z GÓRY PROSZĘ O NIE SPAMOWANIE POSTAMI TYPU "TA KARTA TO G**NO" ETC ETC. TAK WIEM O TYM ALE PYTANIE. 

CZY NA TYM KOMPIE:

INTEL PENTIUM CPU G2020 2.90GHz x2

4GB RAM DDR3

GeForce GT 610

WIN 7 64BITY

MAM SZANSE BEZ INTEGRACJI W SPRZĘT OSIĄGNĄĆ STAŁE 60FPS ? 50-60-70 FPSÓW ŁAPIE BEZ PROBLEMU ALE PRZY SMOKACH / WIĘKSZEJ LICZBIE OSÓB CZY OTWARTEJ PRZESTRZENI FPSY LECĄ DO 30 I WARTOŚCI NA NET_GRAPHIE SV/+-/VAR LATAJĄ I DOCHODZĄ DO ZÓŁTEGO KOLORU CZASAMI. PYTAM NP O BEZPIECZNE PODKRĘCENIE GRAFIKI CZY INNE SPOSOBY KTÓRE PRZYNIOSŁY BY REZLUTAT. 

Z GÓRY DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ustawienia wszystkie na low albo off jeśli można, zmien rozdzielczosc na mniejszą, mozesz ew. pobrać "Razer Game Booster" który częściowo optymalizuje gre i graj na serwerach z mniejszą ilością osób. Nie wiem czy to coś pomoże ale może coś da. Powodzenia.

Opublikowano

Ustawienia wszystkie na low albo off jeśli można, zmien rozdzielczosc na mniejszą, mozesz ew. pobrać "Razer Game Booster" który częściowo optymalizuje gre i graj na serwerach z mniejszą ilością osób. Nie wiem czy to coś pomoże ale może coś da. Powodzenia.

i vac ban...

tak, będziesz miał stałe 60 fps

graphic.png

Opublikowano

i vac ban...

troche nie zrozumiałem, pytałem jak uzyskać stałe 60fps bo pisze właśnie że mam spadki przy smokach etc ;>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

i vac ban...

I za co vac ban opowiedz mi? Bo jakoś tego programu używam non stop i do tej pory bana nie dostałem - nie ingeruje on w pliki gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...