Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupowanie w SignShop 1.5.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko masz tutaj dokładnie opisane: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/signshop/pages/permissions/

Moje tłumaczenie może wydawać się dziwne, gdyż tłumaczyłem przez google tłumacza i nie chciało mi się poprawiać błędów, ale da się w tym połapać :)

Signshop.DenyUse *. - To uprawnienie zaprzecza wykorzystanie znaków.

Signshop.DenyLink *. - To uprawnienie zaprzecza łączenie sklepów do niektórych bloków w grze (w klatce piersiowej, Znak, Dźwignia, prospekty, Piec, Brewingstand, Enchantmenttable, płyty).

Signshop.Signs *. - To uprawnienie pozwala graczom na tworzenie znaków.

Signshop.CopyPaste - To uprawnienie pozwala graczom kliknij na znaki z czarnym barwnikiem skopiować informacje do już aktywnego SignShop.

Signshop.Permit - Jeśli "AllowPermits" ustawienie w opcji globalnych jest ustawiona na true, gracze muszą mieć ten węzeł, aby ich sklepy do współpracy. 

Signshop.ChangeOwner - To uprawnienie pozwala graczowi na kliknąć na innego gracza z Redstone zmienić właściciela SignShop.

Signshop.IgnoreMax - Uprawnienie to omija żadnych określonych maksymalnych ustawień sklep w config.

Signshop.IgnoreRepair - Uprawnienie to omija ustawienia AllowEnchantedRepair w config.

Signshop.BypassShopPlots *. - Uprawnienie to omija ustawienia EnableShopPlotSupport w config.

Signshop.Admin *. - To uprawnienie pozwala graczom tworzyć znaki administracyjne (takie jak sklepy z nieskończonych elementów dla globalnych sklepów).

Signshop.SuperAdmin - Uprawnienie to czyni go tak gracze są postrzegane przez SignShop jak PO.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...