Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mt2Pro Bronie 80-90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie kieruje do osob grajacych na tym privie... chcialem sie zapytac czy jest jakas bron dwureczna na 82 lvl ?

jednoreczna (smiercionosne) a dwureczna ?... pytam dlatego, bo exp nie jest zbyt wielki a wbicie np 85 lvla zeby zalozyc pogromce smoka to jest dla mnie 3 dni expienia:P przy moim trybie grania;p

@edit: jeszcze jedno... gdzie powinienem expic... w atlantydzie ?(biore max 4 grupki mentalem niebianskich klerykow itp) czy w v2 na szponach caly spot ?;f atlantyda czesto dedam, v2 ani jednego deda:P

prosilbym o wypowiadanie sie osob ktore graja na tym privie.

xxx

Opublikowano

Nie grałem na tym servie . Moim zdaniem powinieneś ubrać złodzieja dusz z kd potwora i udać się do red lasu . Z doświadczenia wiem że exp na mobach (ludziach) z atlantydy v1 i v2 jest mały . Jeśli chcesz expić w v1 atlantydy to na lodowych golemach itp. Jesli w red lesie to na zielonych drzewach i ewentualnie na czerwonych z ubranym pierścieniem doś . V2 na szponach raczej exp ci nie poleci bo tam się expi do 80 chyba. Broni na 82 lvl nie ma. Zazwyczaj te lepsze są na 80/85/90

Za moją pomoc proszę tylko + i 5