Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sąsiad złodziej papieru

escaperz.lordm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich sprawa jest następująca mamy wspólne toalety w bloku i sąsiad kradnie nam za każdym razem papier z kibla, pytanie jest takie jak go tego skutecznie oduczyć? Rozważam nasączenie papieru chili żeby go trochę popiekło w d***, jakie macie pomysły? To nie żart.

lownfast

Opublikowano

Nosze własny ale jestem człowiekiem "zapominalskim" zresztą zwracanie uwagi członkom mojej rodziny również nie pomaga i każdy zostawia papier chyba że nie zapomni to wtedy bierze, co nie zmienia faktu że sąsiad świadomie go kradnie. 

lownfast

Opublikowano

Zrób tak jak napisałeś w pierwszym poście, albo rozpuść jakiś proszek na swędzenie w wodzie, zamocz w tym papier, poczekaj aż wyschnie i zostaw go w kiblu

WaldzioxD.png

Opublikowano

Innego wyjścia nie widze...

zglaszam_to_do_prokur_2013-10-30_10-49-4

Tak serio to może kup papier z ryjem biebera? Tym chyba już sie nie podetrze ani nie ukradnie...

Opublikowano

Problem jest z moczeniem papieru bo jak zmoczy się papier a potem go wysuszy to zlepi się w jeden duży klocek chyba że się mylę. 

Prawie jak kiepscy  :D. Jak to jest mieć kibel na tyle osób ? Nagraj go kamerką i szantażuj  :)

To jest budynek po biurach ale jest to całkiem przyzwoicie prowadzone, nie jest tak źle jak w jakiś starych kamienicach. 

Wygląda to tak że 10 mieszkań jest na piętrze i budynek jest strasznie długi więc wszystko się spokojnie mieści. Po pierwsze większość mieszkań ma łazienkę i toaletę w domu tylko kilka os. w tym ja mam na zewnątrz ale jest to dosyć znośne. Zacznijmy od tego że 2 są dwa kible pojedyncze z których korzysta tam garstka osób którym się śpieszy ale i tak są sprzątane regularnie. Potem jest jedna łazienka która oczywiście jest zamykana na klucz - w środku prysznic i toaleta z której korzystamy. Łazienka jest bardzo duża i zadbana a korzystają z niej 3 osoby a raczej 3 rodziny i w tym jest jeden upierdliwy sąsiad. Jest też druga łazienka z której korzysta reszta sąsiadów, nie wiem w jakim jest stanie :D 

lownfast

Opublikowano

No kurde! A ten papier toaletowy przydałby się teraz Japończykom bo będą mieli znowu trzęsienie ziemi! Twój sąsiad działa na szkodę ludzkości, podaj go na kolegium. :P

A na serio. Jak masz dowody, zgłoś go i tyle.

Opublikowano

Idź i z nim pogadaj, to powinieneś przede wszystkim zrobić ;__________;. Zbierz jakichś karczków z osiedla i zapukaj do drzwi :D. Jak nie zadziała to do zarządzcy bloku zgłosić czy do kogoś takiego.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Zarządca bloku mieszka na parterze i leży zachlany codziennie więc z nim raczej nie porozmawiam. Najbardziej interesują mnie sposoby na wysmarowanie/posypanie czymś papieru - najlepiej żeby nie było widoczne. 

lownfast

Opublikowano

No to weź małe opiłki żelaza, małe trociny, albo kawałki papieru ściernego daj to niezauważalnie na papier i powiedz żeby go nie ruszał bo jest najnowszym trendem mody (tak papier :D) i wtedy napewno się nim podetrze :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...