Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HamaTale - Reaktywacja, ty decydujesz!

Gość myworld

Rekatywacja  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy reaktywować HamaTale?

• Tak
      19
    • Nie
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HamaTale Reaktywacja - Ty Decydujesz!

Witajcie od Was zależy czy serwer HamaTale będzie aktywowany ponownie!

~~Eventy~~

Duża dawka eventów z której możecie wygrać itemy!

~~Nowe Mapy~~

Nowe mapki i nowe moby!

~~Questy~~

Cóż nie da się zrobić systemu zadań takiego jak na globalu, ale zaskoczę Was ;) !

~~Online~~

W związku że zaczął się rok szkolny serwer będzie dostępny tylko w weekendy, piątki!

~~Offline~~

W ciągu dni roboczych serwer będzie wyłączony, ale pamiętajcie po włączeniu napewno będzie jakaś nowość!

~~WaaT~~

Serwer niestety będzie na hamachi więc nie będzie działać:

-Różnego typu pojazdy, wierzchowce

-Różnego typu karty SP

- I inne!

~~PvP~~

Już na serwerze specjalna mapa na której będzie aktywowane PvP, weś udział w bitwie!

~~Rekrutacja~~

Rekrutacja na GMa otwarta!

Aby spróbować się stać członkiem ekipy w HT napisz w formularzu podanie!

~~Strona~~

http://hamatalepriv.jimdo.com/

~~Twoja Decyzja~~

Zagłosuj koniecznie w ankiecie!

Opublikowano

Byś może podał wymagania rekrutacji?

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Wymagania:

- minmum 14 lat - są wyjątki*

- wiedza o ortografii oraz o nostale

- ilość spędzania czasu na serwerze minimum (1godz)

- cierpliwość

Opublikowano

szkoda bo mam 11 lat

Są wyjątki.

Wymagania:

- minmum 14 lat - są wyjątki*

- wiedza o ortografii oraz o nostale

- ilość spędzania czasu na serwerze minimum (1godz)

- cierpliwość

Opublikowano

Nie ma sensu nawet zapisywac sie na serwer, czyste pliki, moze dodane niektore grosikowe sprawy, bez sp pojazdow serwer to nic, bicie mobów to testowanie serwera? jestem na nie, 

1385975953-U914647.png

Opublikowano

W ankiecie więcej głosów jest na tak więc zobaczy się do jutra jeśli głosów będzie więcej na TAK to pojawi się pierwszy event, a o dacie otwarcia serwera poinformuje was tutaj! Tak będzie on na plikach WAAT! Więcej informacji podam jutro ! Dodam że jest możliwość pvp

Opublikowano

Ma ktoś link do hamachi logmen? Bo jak pobieram z dobrych programów to niema ikonki instalatora a jak próbuje włączyć instalator to nic się nie dzieje :( dodam że mam admina, bez hamachi nie będzie serwera ;( jeśli ktoś wie coś o tym problemie prosze napisać tu lub na PW

Opublikowano

ok hamchi już działa serwer jutro będzie w budowie! Oraz proszę pisać login i hasło w wiadomości na formularzu a nie w nazwie bo niektóre wiadomości są nie zrozumiałe więc proszę wszystkich o ponowne wysłanie! Więcej info o starcie serwera i różnych aktualizacjach będe pisał tu!

Opublikowano

oczywiście rekrutacja na gma otwarta co do wieku są wyjątki przez formularz musisz mi wysłać czy spełniasz warunki i nick w grze. Lub nakręć intro za co dostaniesz item niespodziankę na start ;)

Opublikowano

Więc jak pisałem są wyjątki więc możesz napisać przez formularz. Informuje że serwer wystartuje w następny tydzień w piątek wtedy rozpocznie się też event, launcher sądze że jutro dam na stronę ale wejść można na start za tydzień.

Opublikowano

A masz pojęcie o programowaniu, ale Jakie języki znasz?

Opublikowano

To jest serwer WaaT. O kogo chodzi? Bo ja umiem dodawać sklepy, nowe mapy, moby na mapki.

Opublikowano

To jest serwer WaaT. O kogo chodzi? Bo ja umiem dodawać sklepy, nowe mapy, moby na mapki.

Chodzi o językach programowania .. Jakie znasz ?? Pewnie żaden ;p.

nostaleh.png
Opublikowano

Chciałbym, ile się tego będzie uczyć i gdzie?

EDIT: Narazie serwer będzie na WAAT

Opublikowano

A ile masz lat?

Opublikowano

Ci którzy wysłali mi już swoje dane, niech ci którzy chcą się zarejestrować najlepiej niech będzie to teraz, ponieważ jutro serwer będzie w budowie! Ci którzy chcą być GMami w treści proszę o podanie wieku, aktywności oraz nick, hasło i login!

Opublikowano

Ci którzy wysłali mi już swoje dane, niech ci którzy chcą się zarejestrować najlepiej niech będzie to teraz, ponieważ jutro serwer będzie w budowie! Ci którzy chcą być GMami w treści proszę o podanie wieku, aktywności oraz nick, hasło i login!

Login i hasło mają pisać w poście ? WTF xD

nostaleh.png
Opublikowano

W formularzu kontaktowym na stronie. Znalazłem ID skilli wszystkich sp np. Poska, mnicha, berka itd jutro testy skilli.

Opublikowano

Jak na tym serwerze mają być GM'ami 13 letnie dzieciaki to ja chyba podziękuje, z resztą i tak Ci ten serwer padnie po kilku tygodniach bo nikt grać nie będzie.. widać to po głosach w ankiecie ;)

lucyfergif.gif

Opublikowano

Ten kto chce wejść na serwer zapraszam ten piątek godzina 14:10! Konta wysyłajcie przez formularz! Na stronie nowe informacje za 10min.

W krainie eventowej można bić leony z przedziału 10-90

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...